fbpx
BOWA logo valkoinen

BOWA on kokonais­valtainen
laki- ja taloustuntijasi

Lakiasiaintoimisto BOWA on omistautunut laki- ja talousasiantuntijasi, joka katsoo yritystänne kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan näkökulmasta. BOWA tarjoaa ymmärrettävää ja asiantuntevaa ratkaisukeskeistä palvelua asiakkailleen. Kanssamme rakennat joustavan ja tiiviin yhteistyön. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme, ja olemme arjessa auttaen ja ennakoiden tilanteita, joissa laki- ja talousymmärrystä tarvitaan.  Yhdistämällä lain ja talouden asioita tehdään fiksummin ja saavutetaan parhaat tulokset. Tutustu lakiasiaintoimistomme monipuolisiin palveluihin täällä!

BOWA:N TIIMI

Timantit syntyvät paineen alla, mutta ihmiset eivät ole jalokiviä. BOWA:n arvot ulottuvat päivittäiseen työskentelyyn, sillä meille ratkaisukeskeisyys ja kokonaisvaltainen asenne ovat tärkeitä kaikessa mitä teemme. BOWA:n toimintaa ohjaa vahva periaate helposti lähestyttävyydestä – niin asiakkaille kuin organisaation sisällä.

Olemme moniosaajia, jotka juridiikan lisäksi hallitsevat liiketoiminnan, innovatiivisen työn ja joustavuuden. Me innostumme, kun jokin kiinnostaa ja ilmoitamme, kun huomaamme jotain kehitettävää. Etsimme yrityksellesi juridisia ratkaisuja – emme ongelmia. Toimistollamme on laidasta laitaan värikkäitä harrastajia hevosratsastuksesta videopeleihin ja jopa simulaatioralliin.

BOWA:n ympäristössä osaaminen kukoistaa, koska jokainen saa vaikuttaa päätöksentekoon, olla oma itsensä ja pistää parastaan. Monimuotoisuutemme näkyy myös asiakastyytyväisyydessä, sillä asiakkaistamme 90 % palaa meille ensimmäisen toimeksiannon jälkeen. Anna meidän auttaa sinua luomaan suomalainen menestystarina.

Alta näet asiantuntijamme, jotka antavat BOWA:n osaamiselle kasvot.  

BOWA:n tiimi huppareissa

BOWA:n asiantuntijat

Paula Bock

Yrittäjähenkinen Paula on tottunut olemaan helposti tavoitettavissa ja auttamaan asiakkaita erilaisissa vero- ja lakiasioissa.  Paula hoitaa asiakkaiden asiat nopeasti ja huolellisesti, mutta ennen kaikkea virheettömästi. Vapaalla Paulan löytää usein purjehtimasta tai ratsastamasta.

Ennen BOWA:n perustamista Paulalla on monen vuoden kokemus työstä asianajotoimistossa, ja opinnoissaan hän erikoistui vero-oikeuteen. Työ on tuonut eteen paljon osaamista myös muilta oikeudenaloilta, kuten työoikeudesta, kaupallisista sopimuksista sekä insolvenssioikeudesta. Määrätietoinen Paula on hakenut kansainvälistä oppia vero-oikeudesta sekä Ruotsista että Australiasta sekä suorittanut mm. Suomen Asianajajaliiton Sovittelukoulutuksen sekä Asianajajatutkinnon. Hän on luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja.

Koulutukseltaan Paula on lakimies, OTM (Helsingin yliopisto) sekä LL.M (Melbournen yliopisto).

Matias Isotalo

Matias on liiketoimintalähtöinen juristi, joka pyrkii aina asiakkaan kannalta parhaaseen, tehokkaimpaan ja taloudellisesti kannattavimpaan ratkaisuun. Matias auttaa asiakkaita erityisesti riitoihin, oikeudenkäynteihin ja sopimusoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Lähes kaiken vapaa-aikansa Matias viettää kesäisin golfaten.

Matiaksella on monen vuoden kokemus asiakkaiden edustamisesta tuomioistuimissa menestyksekkäästi. Hänen työhönsä on kuulunut myös vaativien sopimuskokonaisuuksien ideointia ja toteutusta. Hän on työskennellyt koko uransa asianajoalalla hoitaen toimeksiantoja itsenäisesti. Matias on suorittanut asianajotutkinnon ja hän on luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja.

Koulutukseltaan Matias on lakimies, OTM (Lapin yliopisto).

Matti Vansén

Yrittäjänä Matti tietää, miten paljon ajallaan tuleva, oikeanlainen tuki merkitsee asiakkaalle. Hän on mielellään mukana asiakkaan ongelmien ratkaisemisessa. Vapaalla Matti harrastaa mm. brasilialaista jujutsua ja NO-GI-lukkopainia.

Matti on erityisesti startupeihin perehtynyt lain ja talouden monialainen osaaja. Hän on toiminut jo vuosien ajan sekä yrittäjänä että työntekijänä erilaisissa yrityksissä, ollut neuvonantajana niin laki- kuin talousasioissakin. Matti taitaa erityisesti yhtiöoikeuden, joukkorahoituksen, muut rahoitusasiat ja yrityskaupat.

Matti toimii Suomessa syksyllä 2020 toimintansa aloittaneen joukkorahoitusyhtiö EstateGuru Finland Oy:n maajohtajana.

Koulutukseltaan Matti on lakimies, OTM (Helsingin yliopisto) ja ekonomi, KTM (Hanken Svenska handelshögskolan).

Valtteri Gundersby

 

Ella Kyntäjä

Ella toimii BOWA:lla Junior Associaten tehtävissä, ja on erityisesti yhtiöoikeudesta kiinnostunut tuleva lakimies. BOWAlla hän toimii juristien apukätenä toimeksiannoissa ja huolehtii toimiston hallinnollisesta työstä sekä yhteydenpidosta asiakkaisiin.

Työn ja opintojen ulkopuolisella ajalla Ella ulkoilee koiran kanssa ja urheilee.

Koulutukseltaan Ella on ekonomi, KTM (Vaasan yliopisto) ja opiskelee parhaillaan oikeustieteiden maisteriksi Helsingin yliopistossa.

Myrsky Arikoski

Myrsky toimii BOWA:lla Legal Traineen tehtävissä  auttaen selvitystehtävissä, juridisissa käännöstehtävissä ja toimien juristien apuna toimeksiannoissa. Myrsky on erityisesti kiinnostunut sopimusoikeudesta ja verotuksesta.

Työn ulkopuolella Myrsky lukee tietokirjallisuutta, harrastaa voimaharjoittelua ja ulkoilee luonnossa.

Myrsky opiskelee oikeustieteiden maisteriksi Helsingin yliopistossa.

Haluatko tavata meidät? Varaa alta aika suoraan kalenteristamme:

Ota Yhteyttä!

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Email: [email protected]

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

varaa maksuton konsultaatio

Kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.