fbpx

BOWA on kokonais­valtainen
laki- ja taloustuntijasi

Lakiasiaintoimisto BOWA on omistautunut laki- ja talousasiantuntijasi, joka katsoo yritystänne kokonaisvaltaisesti liiketoimintanäkökulmasta. Tarjoamme ymmärrettävää ja asiantuntevaa palvelua asiakkaillemme ja kanssamme rakennat joustavan ja tiiviin yhteistyön. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja olemme mukana heidän arjessaan auttaen ja ennakoiden tilanteita, joissa laki- ja talousymmärrystä tarvitaan. Laskutusmallimme on selkeä, joten seuraavan laskun suuruutta et joudu koskaan arvuuttelemaan. Yhdistämällä lain ja talouden asioita tehdään fiksummin ja saavutetaan parhaat tulokset. Tutustu lakiasiaintoimistomme monipuolisiin palveluihin täällä!

BOWA Asiantuntijat

Matti Vansén

Yrittäjänä Matti tietää, miten paljon ajallaan tuleva, oikeanlainen tuki merkitsee asiakkaalle. Hän on mielellään mukana asiakkaan ongelmien ratkaisemisessa. Vapaalla Matti harrastaa mm. brasilialaista jujutsua ja NO-GI-lukkopainia.

Matti on erityisesti startupeihin perehtynyt lain ja talouden monialainen osaaja. Hän on toiminut jo vuosien ajan sekä yrittäjänä että työntekijänä erilaisissa yrityksissä, ollut neuvonantajana niin laki- kuin talousasioissakin. Matti taitaa erityisesti yhtiöoikeuden, joukkorahoituksen, muut rahoitusasiat ja yrityskaupat.

Matti toimii Suomessa syksyllä 2020 toimintansa aloittaneen joukkorahoitusyhtiö EstateGuru Finland Oy:n maajohtajana.

Koulutukseltaan Matti on lakimies, OTM (Helsingin yliopisto) ja ekonomi, KTM (Hanken Svenska handelshögskolan).

Paula Bock

Yrittäjähenkinen Paula on tottunut olemaan helposti tavoitettavissa ja auttamaan asiakasta vero- ja lakiasioissa.  Paula hoitaa asiakkaan asiat nopeasti ja huolellisesti, mutta ennen kaikkea virheettömästi. Vapaalla Paulan löytää usein purjehtimasta tai ratsastamasta.

Paulalla on monen vuoden kokemus työstä asianajo- ja lakiasiaintoimistoissa, opinnoissaan hän erikoistui vero-oikeuteen. Työ on tuonut eteen paljon osaamista lisäksi muilta oikeudenaloilta, kuten työoikeudesta, kaupallisista sopimuksista ja insolvenssioikeudesta. Määrätietoinen Paula on hakenut kansainvälistä oppia vero-oikeudesta Ruotsista ja Australiasta sekä suorittanut mm. Suomen Asianajajaliiton Sovittelukoulutuksen sekä Asianajajatutkinnon. Hän on luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja.

Koulutukseltaan Paula on lakimies, OTM (Helsingin yliopisto) sekä LL.M (Melbournen yliopisto).

Matias Isotalo

Matias on liiketoimintalähtöinen juristi, joka pyrkii aina asiakkaan kannalta parhaaseen, tehokkaimpaan ja taloudellisesti kannattavimpaan ratkaisuun. Matias auttaa asiakkaita erityisesti riitoihin, oikeudenkäynteihin ja sopimusoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Lähes kaiken vapaa-aikansa Matias viettää kesäisin golfaten.

Matiaksella on monen vuoden kokemus asiakkaiden edustamisesta tuomioistuimissa menestyksekkäästi. Hänen työhönsä on kuulunut myös vaativien sopimuskokonaisuuksien ideointia ja toteutusta. Hän on työskennellyt koko uransa asianajoalalla hoitaen toimeksiantoja itsenäisesti. Matias on suorittanut asianajotutkinnon ja hän on luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja.

Koulutukseltaan Matias on lakimies, OTM (Lapin yliopisto).

Ella Kyntäjä

Ella aloitti syksyllä 2020 tiimin Legal Traineena, ja on erityisesti yhtiöoikeudesta kiinnostunut tuleva lakimies. BOWAlla hän toimii juristien apukätenä toimeksiannoissa ja huolehtii toimiston hallinnollisesta työstä sekä yhteydenpidosta asiakkaisiin.

Työn ja opintojen ulkopuolisella ajalla Ella joogaa, urheilee ja lukee kirjoja. 

Koulutukseltaan Ella on tuore ekonomi, KTM (Vaasan yliopisto) ja opiskelee parhaillaan oikeustieteiden maisteriksi Helsingin yliopistossa.

Varaa maksuton konsultaatio:

Ota Yhteyttä!

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Email: [email protected]

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

varaa maksuton konsultaatio

Kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.