fbpx

KUUKAUSIPAKETIT​

BOWA on räätälöinyt kuukausipaketteja erikokoisten ja erilaisten yritysten tarpeisiin. Tutustu paketteihin alta.

BOWA:n kuukausipaketit

Oletko vasta suunnittelemassa yrityksen perustamista vai kenties jo pitkän linjan yrittäjä? Onko yrityksesi hallinnolliset asiat järjestyksessä ja sopimukset tallessa? Onko juristin puhelinnumero pikavalinnassasi?

Me BOWA:lla haluamme, että kirjanpitäjä ei olisi ainoa oljenkortesi yrityksesi paperiasioissa, vaan käytössäsi olisi taloudelliset ja juridiset asiat taitava asiantuntija helposti lähestyttävästi ja ennakoitavaan hintaan. Kuukausipalvelumme on suunniteltu silmälläpitäen pitkäkestoista yhteistyötä. Kun tunnemme yrityksesi yhteistyömme alkutaipaleelta lähtien, voit koska tahansa kääntyä puoleemme missä tahansa yrityksesi tai henkilökohtaisessa asiassasi ja saat meiltä ratkaisun nopeasti sekä kustannustehokkaasti.

Alta löydät kuukausipakettimme, joista voit helposti valita yrityksesi tarpeen mukaisesti juuri yrityksellesi sopivan palvelun. Voit käyttää laki- ja talouspalveluita siten kuin tarpeeseesi parhaiten kulloinkin sopii – sinun ei tarvitse siis valita lakimiestä tai talousjohtajaa, vaan voit käyttää molempia palveluita milloin tahansa!

BOWA lakitoimisto Helsingissä

Liiketoimintalähtöinen

BOWA on helposti lähestyttävä ja ratkaisukeskeinen lakiasiaintoimisto Helsingissä. Katsomme aina asiakasyritystemme liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti ja ratkaisemme asiakkaidemme lakiongelmat aina liiketoimintalähtöisesti. Uskomme, että yhdistämällä lain ja talouden liiketoiminnan päätökset tehdään fiksummin ja saavutetaan parhaat tulokset. 

Helposti lähestyttävä

Tarjoamme 30 minuutin maksuttoman alkukartoituksen, jossa kartoitamme asiakkaan tilanteen ja katsomme, miten voimme asiassasi auttaa. Alkukartoitus voidaan hoitaa toimistollamme Helsingin keskustassa tai etäyhteydellä. Saat meihin yhteyden chatin kautta, soittamalla, sähköpostitse tai sivun lopuksi löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta.

Ratkaisukeskeinen

Yritystoiminnassa eteen tulevat tilanteet voivat vaatia strategisia ratkaisuja, eikä helpoimmalta vaikuttava juridinen vaihtoehto ole aina mahdollinen. Asiakkaamme ajautuessa juridisen pulman äärelle, emme estä liiketoimintaa, vaan etsimme juridiikasta ratkaisun, joka mahdollistaa liiketoiminnallisten päätösten toteuttamisen.

BOWA on helposti lähestyttävä ja ratkaisukeskeinen lakiasiaintoimisto.

Miksi nappaisit BOWA:n kuukausipaketin, kun voisit ostaa perinteiseltä lakitoimistolta neuvoja tuntiveloituksella?

BOWA:n lakimiehet tekevät yhteistyötä tietokoneella
1.

Jokainen yksittäinen case vie turhia euroja.

Meidän tehtävä on tuntea bisneksesi läpikotaisesti, joten kuluja ei tule perinteisestä tutustumistyöstä. Tuntihintamme ovat erittäin kustannustehokkaat – emme maksata asiakkaillamme hulppeita toimistotiloja tai hummeri-illallisia. Työn jälki ja tietotaitomme ovat asioita, joista emme tingi.

2.

Ennakointi ja kasvu – laitetaan homma rokkaamaan!

Lakimiesten ja talousjohtajien palveluita hyödynnetään usein silloin, kun maito on jo lattialla – tällöin selvittelytyö näkyy myös laskun loppusummassa. Ennakkoon tehdyt, vedenpitävät sopimukset ja hyvin suunniteltu talouspuoli ehkäisevät monta harmia sekä mahdollistavat turvallisen kasvun. BOWAn palvelut eivät ole kulu, vaan tulo!

3.

Yrittäjän tuki tilanteessa kuin tilanteessa.

Yrittäjyys on yksinäistä hommaa. Tehtävänämme ei ole olla seurana, vaan tukena ja turvana kasvun tiellä – meillä on palava halu auttaa muita kasvuyrittäjiä! 

BOWA Works

BOWA Works sopimuskone ja -kirjasto on tarkoitettu yritykselle, joka tarvitsee laki- ja talousasioihinsa tueksi kattavan sopimuskirjaston ja -koneen, ja pystyy käyttämään niitä itsenäisesti. Jos olet jo asiakas, kirjaudu täältä.

Paketti sisältää / kk

BOWA Fast Track

BOWA Fast Track -paketti sopii yritykselle, joka haluaa lakimiehen tai talousjohtajan palveluiden olevan puhelinsoiton päässä lyhyelläkin varoitusajalla ilman erillistä ajanvarausta.

Sopimuksen alkaessa tutustumme yrityksenne liiketoimintaan tarvittavissa määrin, jotta voimme palvella sinua jatkossa parhaalla mahdollisella tavalla lyhyelläkin varoitusajalla.

Paketti sisältää / kk

BOWA On Call

BOWA On Call -paketti sopii pienelle ja keskisuurelle yritykselle, joka haluaa kattavasti hyödyntää kuukausittain asiantuntijan tukea niin talous- kuin lakiasioissa! Saat meidät helposti ja joustavasti kiinni missä tahansa asiassa koska tahansa!

Paketti sisältää / kk

BOWA In House

BOWA In House -paketti takaa jatkuvaa tukea laki- ja talousasioissa esimerkiksi valmistautuessa uuteen aluevaltaukseen tai yrityksen kasvattamiseen. Kun tunnemme yrityksesi ja sen historian, voit koska tahansa soittaa ja saat vastauksen kysymykseesi nopeammin. Langan päässä on aina apua, niin talous- kuin lakiasiantuntemusta vaativissa asioissa ja tiedät etukäteen, mitä palvelu maksaa.

Paketti sisältää / kk

BOWA Legal Department

Laajin pakettimme on kuin yrityksenne oma laki- ja talousosasto, yhden osa-aikaisen sihteerin hinnalla! Paketti joustaa tarpeenne ja yrityksen koon mukaan. Kysy tarjous juuri sinun yrityksellesi!

Paketti sisältää / kk

BOWA Legal Department

Pakettimme eivät sisällä

  • Oikeudenkäyntiasioita ja niiden hoitamista

  • Viranomaismaksuja ja muita kuluja

  • Matkakuluja

Henkilöstöedut

  • Kuukausipaketin ostaneiden yritysten henkilöstölle tarjoamme avun henkilökohtaisten lakiasioidensa hoitoon alennetulla tuntihinnalla.

Tuntiveloitus

  • Hinnaston mukainen tuntihintamme on alkaen 250 €/h + ALV.

BOWA Matti Vansén ja Matias Isotalo

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Lue alta, mitä asiakkaamme ovat sanoneet meistä.

0
+
asiakasta
0
+
projektia
0
+
dokumenttia

Yrityksen lakiasiat hoituvat niin, että asiakaskin ymmärtää. Erityiskiitos selkeästä laskutuksesta.

Patrik Heino

Markkinointi Uikkanen Oy

Paula on erittäin ammattitaitoinen. Suosittelen varauksetta.

Jyri Kytöharju

Atria

Erittäin ammattimaista ja mukavaa palvelua. Matin saa aina tarvittaessa kiinni, joka on lakimiehille harvinaista. Suosittelen!

Jaakko Jääskeläinen

Miksi valita BOWA Legal lakiasiain­toimistoksi?

Emme keskity pelkästään juridiikkaan, sillä uskomme, että yhdistämällä lain ja talouden liiketoiminnan päätökset tehdään fiksummin ja saavutetaan parhaat tulokset. 

Lakimies Helsinki keskusta. Lakiasiaintoimisto BOWA Legalin juristit Helsingin keskustassa.

Liiketoimintalähtöinen

Katsomme aina asiakasyritystemme liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti ja ratkaisemme asiakkaidemme lakiongelmat aina liiketoimintalähtöisesti. Uskomme, että yhdistämällä lain ja talouden liiketoiminnan päätökset tehdään fiksummin ja saavutetaan parhaat tulokset. 

Rehellinen

Yritystoiminnassa eteen tulevat tilanteet voivat vaatia strategisia ratkaisuja, eikä helpoimmalta vaikuttava juridinen vaihtoehto ole aina mahdollinen. Emme pelkää kertoa objektiivista ja rehellistä mielipidettämme sekä ratkoa yritystoimintaasi mahdollisesti liittyviä riskejä.

Ymmärrettävä

Haluamme, että asiakkaamme ymmärtävät juridisten toimien ja asiakirjojen merkityksen, ja siksi kerromme asiakkaillemme asioiden merkityksen selkokielellä lakijargonin sijaan.   

Tarjouspyyntö

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Varaa käyttöösi BOWA:n asiantuntija kuukausittaisella sopimuksella

Me BOWA:lla haluamme, että kirjanpitäjä ei olisi ainoa oljenkortesi yrityksesi paperiasioissa, vaan käytössäsi olisi taloudelliset ja juridiset asiat taitava asiantuntija helposti lähestyttävästi ja ennakoitavaan hintaan. Palvelupakettimme on suunniteltu silmälläpitäen pitkäkestoista yhteistyötä. Kun tunnemme yrityksesi yhteistyömme alkutaipaleelta lähtien, voit koska tahansa kääntyä puoleemme missä tahansa yrityksesi tai henkilökohtaisessa asiassasi.

Voit käyttää laki- ja talouspalveluita siten kuin tarpeisiisi parhaiten kulloinkin sopii – sinun ei tarvitse siis valita lakimiestä tai talousjohtajaa, vaan voit käyttää molempia palveluita milloin tahansa!

Tilaus jatkuva ja voimassa toistaiseksi. Palvelu laskutetaan kuukausittain etukäteen. Tilauksen voi peruuttaa maksutta 7 päivää tilauksen tekemisen jälkeen. Irtisanomisaika 60 päivää. Muutokset tilaukseen tehtävä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen office bowa.fi

Yleiset ehdot

Haluatko kysyä lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen
Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Varaa maksuton kartoitus

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

+358 10 341 4400

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.