fbpx
BOWA Legal logo white

Managing Partner

Paula Bock

Paula Bock on toinen BOWA:n perustajaosakkaista. Hän on suorittanut sekä suomalaisen oikeustieteen maisterin tutkinnon että kansainvälisen Master of Laws (LL.M) tutkinnon. Paula on työskennellyt asianajoalalla yli kymmenen vuoden ajan. Urallaan hän on hoitanut monipuolisesti asioita maahanmuuttoasioista velkajärjestelyihin ja rikosasioista avioeroihin, mutta nykyään hän työskentelee intohimonsa eli verotuksen parissa.

Ota yhteyttä Paulaan:

Kokemus ja erikoistuminen

Paula Bock on erikoistunut vero-oikeuteen. Helsingin oikeustieteellisen tiedekunnan lisäksi Paula on opiskellut vero-oikeutta Lundin yliopistossa Ruotsissa sekä Melbournen yliopistossa Australiassa. 

Verotuksen suunnittelu, yritysjärjestelyt ja kansainvälisiin tilanteisiin liittyvät vero-oikeudelliset kysymykset ovat Paulalle arkipäivää. Lue lisää verotukseen liittyvistä palveluistamme täältä.

Vero-oikeuden lisäksi Paulalla on pitkä kokemus niin siviili- kuin rikosoikeudellisista prosesseista. Aiemmassa työpaikassaan Paula työskenteli päivittäin mm. konkurssien, yrityssaneerausta ja yksityishenkilön velkajärjestelyiden parissa.

Paula on toiminut luvan saaneena oikeudenkäyntiavustajana vuodesta 2015 lähtien ja hän on hoitanut urallaan monipuolisesti erilaisia oikeudenkäyntejä jo yli seitsemän vuoden ajan. Lue lisää riidanratkaisupalveluistamme täältä.

Paulan työkieliä ovat suomi ja englanti. 

Veroasiat vaativat erikoisosaamista.

Luota ammattilaiseen. Paula on kartuttanut kokemusta kansainvälisestä verotuksesta Suomessa, Ruotsissa ja Australiassa.

Verotus
98%
Insolvenssioikeus
90%
Hevosiin liittyvät oikeudelliset asiat
92%
Rikosoikeus
90%
Paula ja Tesla.

Referenssit

Verotukseen liittyvät kirjoitukset

Sähkötuki on Kelan kuluttajille myöntämä tuki, jolla kompensoidaan vuoden 2023 kalliita energiakustannuksia.

Sähkötuki ja sähkövähennys

Suomen hallitus linjasi maanantaina 19.12.2022 uusista tukitoimista, joilla helpottaa kuluttajien asemaa korkeiden sähkölaskujen aiheuttamien kulujen kanssa. Kelan väliaikainen sähkötuki ja Verohallinnon sähkövähennys ovat tarkoitettu korkeiden

Lue lisää »
Valkoinen joululahja kultaisella rusetilla petroolilla taustalla. Edessä kultaisia lumihiutaleita ja joulupalloja. Asiakkaiden joululahjat ja niiden verotus riippuu siitä, katsotaanko lahja mainos- vai edustuslahjaksi.

Asiakkaiden joululahjat ja verotus

Joulu on pian ovella ja yrityksissä pohditaan joululahjoja. Kirjoitimme aiemmin artikkelin työntekijöille annettavista joululahjoista. Tässä artikkelissa käsittelemme yrityksen ulkopuolisille tahoille antamia lahjoja eli esimerkiksi asiakkaiden joululahjoja

Lue lisää »
Joululahjoja kuusen alla.

Joululahja työntekijälle

Joulu alkaa lähestymään ja sen myötä useissa yrityksissä pohditaan joululahjojen antamista työntekijöille. Työntekijöille joululahjoja annettaessa tulee kuitenkin muistaa, että ne eivät ole kaikissa tilanteissa saajalleen

Lue lisää »
Lentokone nousemassa ilmaan. Jotkut harkitsevat muuttoa pois Suomesta mahdollisesti toteutuvan arvonnousuveron perusteella.

Arvonnousuvero Suomessa

PÄIVITETTY 13.12.2022: Valtioneuvosto on tiedotteessaan 17.11.2022 ilmoittanut, että arvonnousuveroa koskeva hallituksen esitys poistetaan lainsäädäntösuunnitelmasta. Näin ollen maastapoistumisveron lakivalmistelua ei enää jatkeva kuluvalla vaalikaudella. Mikä on

Lue lisää »

Haluatko kysyä lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen
Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Varaa maksuton kartoitus

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

+358 10 341 4400

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.