fbpx

Lakimies helsingisSä

Lakimies, joka on erikoistunut eri liikejuridiikan osa-alueille. BOWA:n lakimies tekee vain sitä, mitä osaa. Meiltä saat luotettavan ja osaavan lakimiehen, joka puhuu asioista siten, että ymmärrät.

 Mielestämme on parempi osata oma erikoistumisalueensa kunnolla kuin osata vähän kaikkea. Tästä syystä kaikilla lakimiehillämme on oma erikoisosaamisalue. Uskomme, että lakimiestemme erikoistuminen mahdollistaa syvemmän osaamisen ja pystymme auttamaan asiakkaitamme paremmin. Lakimiehemme omaavat myös vahvan liiketoimintaosaamisen ja siksi pystymme katsomaan asiakkaan liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti.

Tämän sivun kautta pääset tutustumaan asiantuntevaan henkilöstöömme, johon kuuluu lakimiesten lisäksi myös ekonomeja sekä oikeustieteen ylioppilaita.

puh. 010 341 4400        email. [email protected]

Lakimiehet ja muu BOWAn tiimi

Osakkaat

Paula Bock

Managing partner
OTM, LL.M., luvan saanut lakimies

VerotusYhtiöoikeusHevosoikeus

Lakimies Matti Vansén

Matti Vansén

co-founder
OTM, KTM

• Rahoitus • Yhtiöoikeus • Fintech •

BOWA:n osakas ja lakimies Matias Isotalo

Matias Isotalo

partner
OTM, luvan saanut lakimies

RiidanratkaisuYhtiöoikeus
Sopimusoikeus

Mietitkö, miksi palkata lakimies? Mitä eroa on lakimiehellä ja asianajajalla? Tai mitä lakimies palveluistaan veloittaa? Onko sinulle epäselvää, mitä lakimies voi tehdä sinun ja yrityksesi hyväksi?

Varaa maksuton aloituskartoitus kanssamme ja saat selville, miten BOWA:n lakimies voi ratkaista ongelmasi ja mihin hintaan!

Lakimiehet

Lakimies Valtteri Gundersby BOWA Legal Oy

Valtteri Gundersby

Legal Counsel
OTM, lakimies

• Verotus • Yhtiöoikeus • Hevosoikeus •

Emmi Väisänen

Emmi Väisänen

Legal Counsel
OTM, LAKIMIES

• Rikosoikeus • Työoikeus •

ASIANTUNTIJAT

Ella Kyntäjä

Associate trainee
KTM, oikeustieteen ylioppilas

• Talous • Yhtiöoikeus •

Lakimies-opiskelijat eli Legal Traineet

Myrsky Arikoski

Legal Trainee
oikeustieteen ylioppilas

Kokenut lakimies

Lakimiehillämme on vuosien kokemus erilaisista oikeudellisista toimeksiannoista. Asiakkaitamme ovat niin startup-yritykset kuin kymmeniä miljoonia vaihtavat kansainväliset yrityksetkin. BOWA on avustanut jo  yli 500 asiakasta heidän juridisissa asioissaan. Suurin osa asiakkaistamme pyytää meiltä apua myös jatkossa, joten asiakastyytyväisyytemme on korkealla.

Lakimiehemme ymmärtävät lain lisäksi liiketoimintaa ja taloutta. Kauttamme saat kokeneen ja helposti lähestyttävän lakimiehen erilaisiin liikejuridiikan toimeksiantoihin. Palveluistamme voit lukea lisää täältä.

Pssst. Mietitkö mitä termit lakimies, OTM ja lupalakimies tarkoittavat? Lue artikkelimme, niin tiedät. Artikkelin pääset lukemaan tästä.

Etsimme yrityksellesi juridisia ratkaisuja – emme ongelmia. 

Haluatko tavata Meidät?

Varaa aika lakimiehelle suoraan varauskalenteristamme!

Mikäli et ole vielä asiakkaamme, voit varata maksuttoman aloituskartoituksen lakimiehen kanssa. Tapaamisessa käymme kanssasi läpi kysymyksesi ja teemme ehdotuksen ratkaisusta. Tapaaminen lakimiehen kanssa ei sido sinua mihinkään. Aloituskartoituksessa lakimiehen kanssa sinulle selviää, voiko lakimiehemme auttaa sinua. Mikäli lakimiehemme voi olla tapauksessasi avuksi, solmimme toimeksiannon.

Vartin keskustelu lakimiehen kanssa voi säästää sinulta tuhansia euroja! 

Mikäli et tiedä kenelle varata ajan, voit kysyä meiltä myös oikealla olevan chatin välityksellä kuka lakimiehistämme on erikoistunut juuri sinua askarruttavaan asiaan.

Voit myös aina soittaa meille numeroon 010 341 4400 ja sopia tapaamisesta puhelimitse!

Haluatko kysyä lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen
Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Varaa maksuton kartoitus

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

+358 10 341 4400

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.