fbpx

EstateGuru SUOMEEN

BOWA x Estateguru

BOWA Legal tarjoaa lakiasiainpalveluiden lisäksi ammattitaidolla rahoitukseen liittyviä palveluita. Sen lisäksi, että BOWAn perustajaosakkaat Matti ja Paula ovat vähän yli vuoden tehneet töitä BOWA:n markkinoille tulon ja  kehittämisen eteen, pääsemme vihdoin kertomaan julkisesti toisesta suuresta projektistamme – EstateGuru Finland Oy:n maajohtajuudesta!

Joukkorahoitus on aina ollut erityisen lähellä Matin sydäntä, minkä vuoksi BOWA Legal on alusta asti ollut mukana yli vuoden kestäneessä projektissa tuoda Virolainen joukkorahoitusyhtiön Suomen markkinoille. Vihdoin lokakuussa EstateGuru aloittaa toimintansa Suomessa ja BOWA:n Matti Vansén toimii EstateGurun maajohtajana luotsaten kansainvälisen rahoitusalan teknologiayhtiön  ja sijoitusalustan toimintaa Suomessa!

EstateGuru on vaihtoehtoistahoituksen suurin toimija markkina-alueen laajuudella mitattuna. Se yhdistää ketterästi rahoituksen hakijat ja tuottoa etsivät sijoittajat. Yhtiö on perustettu vuonna 2013 Virossa ja toimii kaiken kaikkiaan kahdeksassa eri maassa. Lokakuun 2020 alusta alkaen EstateGuru tuo täyden palveluvalikoimansa Suomeen laajentaen pk-yritysten rahoitusvaihtoehtoja ja tarjoten sijoittajille matalan kynnyksen vaihtoehdon kiinteistösijoittamiseen.

“Olemme keskustelleet aktiivisesti suomalaisyrittäjien kanssa jo elokuusta 2019 ja olemme vakuuttuneita siitä, että Suomen markkinat ovat valmiita EstateGurun kaltaisille moderneille toimijoille. Haluamme tuoda vaihtehtoisrahoituksen hyödyt laajemman yleisön käsille ja tarjota todellisen vaihtoehdon perinteiselle lainamarkkinalle, joka monesti voi olla jähmeä ja byrokraattinen,“ toteaa EstateGurun Suomen maajohtaja Matti Vansén.

Estateguru yrityksenä

EstateGuru on kansainvälinen rahoitusalan teknologiayhtiö ja sijoitusalusta, joka yhdistää rakennus- ja liiketoimintaprojekteille rahoitusta etsivät yritykset sekä kiinteistövakuudellisista yrityslainoista kiinnostuneet sijoittajat.

Yhtiö on Euroopan johtava kiinteistövakuudellisten yrityslainojen markkinapaikka pienille ja keskisuurille yrityksille sekä kansainvälinen sijoitusalusta sijoittajille ympäri maailman. Tuomalla eri palveluntarjoajat, pienet ja keskisuuret yritykset ja sijoittajat samalle markkinapaikalle, EstateGuru tarjoaa perinteisistä finanssialan toimijoista erottuvan ratkaisun – saumattoman ja kansainvälisen digitaalisen palvelun sekä rahoituksen hakijoille että sijoittajille.

EstateGuru perustettiin vuonna 2013 Virossa, ja se on kasvanut vuosi vuodelta nousten toimialansa johtajaksi Euroopassa. EstateGuru toimii Euroopassa kahdeksassa maassa, joista Suomi liittyy mukaan viimeisimpänä. Muut markkinat ovat Viro, Latvia, Liettua, Espanja, Portugali, Iso-Britannia ja Saksa, minkä lisäksi uusia markkina-avauksia on edelleen suunnitteilla Eurooppaan.

Joustavaa rahoitusta yrityksille – matalan kynnyksen kiinteistösijoitusta tuottohakuisille

EstateGurun palvelu mahdollistaa lyhyen aikavälin kehityslainoja erilaisiin rakennus-, remontointi-, maanrakennus- ja infrarakentamisen projekteihin, liiketoiminnan kehittämiseen tarkoitettuja yrityslainoja ja väliaikaisia siltalainoja.

Yhteensä EstateGuru on mahdollistanut Euroopassa jo yli 240 miljoonan euron arvosta lainoja ja tuonut sijoittajilleen yhteensä yli 18 miljoonan euron tuotot. EstateGurulla on yli 58 000 sijoittajaa 106 maasta, ja sen tavoite on tarjota entistä joustavampia ratkaisuja rahoitusta hakeville pk-yrityksille sekä parempaa riski-tuotto-suhdetta sijoittajille. EstateGurun historiallinen keskiarvo sijoitustuotoille on 11,7 %.

EstateGuru on vuosittain tuplannut kokonsa vuodesta 2014 lähtien, ja nyt kansainväliseen tiimiin sisältyy 48 alan ammattilaista Tallinnassa, Riikassa, Vilnassa, Lontoossa ja Helsingissä. Yhtiö tähtää lähivuosina kasvuun laajentumalla uusille markkinoille ja investoimalla käyttämänsä teknologian kehittämiseen. EstateGuru kehittää jatkuvasti omaa teknologista ekosysteemiään tarjotakseen asiakkailleen korkeimman laadun palvelun sekä työkalut onnistumiseen.

Avainluvut – EstateGuru.co

  • Yritys perustettu vuonna 2013.
  • Operoi 8 eri maassa, mukaan lukien Viro, Latvia, Liettua, Iso-Britannia, Saksa, Espanja, Portugali ja Suomi.
  • 58 000 sijoittajaa 106 eri maasta.
  • Mahdollistanut yli 1700 lainaa, joiden yhteenlaskettu arvo on yli 240 miljoonaa euroa.
  • EstateGurun kautta tehtyjen sijoitusten yhteenlaskettu tuotto on yli 18 miljoonaa euroa.

Lue EstateGurun oma lehdistötiedote täältä.

Talous + Laki = BOWA

BOWA auttaa niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitä talous- ja lakiasioissa. Meiltä saatasiantuntevan lakipalvelun ja talousosaamisen yhden katon alta. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Kysy lisää lakimiehiltämme:

Paula Bock

Managing Partner

Matti Vansén

Co-Founder

BOWA:n osakas ja juristi Matias Isotalo

Matias Isotalo

Partner

Valtteri Gundersby

Valtteri Gundersby

Legal Counsel

Haluatko pysyä ajantasalla lakiasioista?

BOWA Legal

Tilaa uutiskirjeemme, ja saat sähköpostiisi kootusti uusimmat artikkelimme.

Lähetämme kirjeitä 1-2 kuukaudessa, joten turhaa spämmiä et meiltä saa!

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Jäikö kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen

Maksuton konsultaatio

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Email: [email protected]

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.