fbpx

BOWA Legal ja Lemon Tree yhteistyöhön

Lakiasiaintoimisto BOWA Legal ja Tilitoimisto Lemon Tree aloittavat molempien asiakkaita palvelevan yhteistyön joulukuussa 2022. Lemon Treen asiakkailla on paljon kysymyksiä lakiasioihin liittyen, joka on yhtiön pääliiketoiminnan ulkopuolella. Näin ollen Lemon Tree ja BOWA päättivät edistää yhteistyötä kirjanpitäjien ja lakimiesten välillä aloittamalla tiiviin yhteistyön. BOWAn ja Lemon Treen yhteistyö ilmentää kumppanusten ajatusta siitä että molemmat haluavat olla tiiviisti mukana yrityksen arkipäivässä ja olla PK-yrityksen ystäviä.

”Huomasimme jo ensimmäisessä palaverissa, että Lemon Treen ja BOWAn arvot sopivat yhteen kuin voisilmä puuroon. Haluamme molemmat tarjota asiakkaille sellaisia palveluita joita itse ostaisimme.”, kertoo Matti Vansén, BOWA:n co-founder. ”Emme usko enää siihen, että lakitoimiston ja asiakkaan välinen suhde on vertikaalinen, jossa juristi on norsunluutornissa ja huutelee asiakkaalle miten asioita tehdään ja kertoo kuinka kaikessa on riskiä. Uskomme siihen että olemme kasvun kumppaneita horisontaalisesti. Autamme asiakkaita tekemään liiketoiminnan kannalta parempia sopimuksia, sillä ymmärrämme liiketoimintaa ja numeroita. Emme tee sopimuksia vain sopimusten tekemisen ilosta”, jatkaa Matti.

Yhteistyön avulla Lemon Tree voi keskittyä kirjanpitopalveluihin samalla tarjoten enemmän lisäarvoa asiakkailleen lakikumppanin kautta. BOWA järjestää Lemon Treen kirjanpitäjille myös juridiikkaan liittyviä koulutuksia, joiden avulla kirjanpitäjien ammattitaitoa saadaan ylläpidettyä ja lisättyä.

Mitä asiakas sitten hyötyy yhteistyöstä?

Kirjanpitäjä pystyy koostamaan tarvittavat materiaalit usein loppuasiakasta nopeammin lakitoimistolle ja vastaavasti lakitoimisto pystyy informoimaan kirjanpitäjää tarvittavista muutoksista kirjanpitoon liittyen. Näin asiakasyritykseen tutustumiseen menee vähemmän aikaa ja se säästää loppuasiakkaalta euroja.

Tutustu Lemon Treen palveluihin tästä.

Heräsikö kysymyksiä?

Varaa 30min maksuton konsultaatio BOWA:n asiantuntijan kanssa ja vastaamme niihin!

Kysy lisää lakimiehiltämme:

Paula Bock

Managing Partner

Lakimies Matti Vansén

Matti Vansén

Co-Founder

BOWA:n osakas ja lakimies Matias Isotalo

Matias Isotalo

Partner

Lakimies Valtteri Gundersby BOWA Legal Oy

Valtteri Gundersby

Legal Counsel

Kiinnostaako vastaavanlaiset artikkelit? Tilaa uutiskirjeemme ja pysyt perillä ajankohtaisista lakiasioista. Lupaamme, että saat rahanarvoisia etuja etkä ylimääräistä roskapostia!

BOWA logo valkoinen

Haluatko pysyä ajantasalla lakiasioista?

BOWA Legal

Tilaa uutiskirjeemme, ja saat sähköpostiisi kootusti uusimmat artikkelimme.

Lähetämme kirjeitä 1-2 kuukaudessa, joten turhaa spämmiä et meiltä saa!

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Maksuton kARTOITUS

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.