fbpx

BOWA ja Suomen Ratsastajainliitto yhteistyöhön

BOWA:n osakas Paula Bock ja juristi Valtteri Gundersby ovat koko elämänsä ajan olleet tekemisissä hevosten ja hevosurheilun kanssa. Paulan ja hevosten suhde on enemmän harrastuspohjalla, Valtteri omistaa vaimonsa kanssa ratsastuskoulu Stall Solbackan, toimii kengittäjänä ja kilpailee esteratsastuksessa Suomen kärkitasolla. Molemmat ovat juristeina perehtyneet vero-oikeuteen ja tuntevat tietysti myös hevosalaan liittyvän verotuksen läpikotaisin.

BOWA Legal on perustamisestaan asti halunnut tehdä asiat hieman eri tavalla, mihin lakitoimistoissa on perinteisesti totuttu. BOWA on matalan hierarkian työyhteisö, jolla on ihmisläheinen ja ratkaisukeskeinen asenne kaikessa tekemisessä. BOWA yhdistää talouden ja lain osaamisen, jolloin päästään parhaisiin tuloksiin fiksummin. BOWA:lla työskentelee eri juridiikan alojen erityisosaajia, jotka hallitsevat liiketoiminnan lisäksi innovatiivisen työn ja joustavuuden. Olemme helposti tavoitettavissa, ja tarjoamme neuvontaa ja lakipalveluita kielellä, jota kaikki ymmärtävät.

Suomen Ratsastajainliitto ry (SRL) on ratsastusurheilun keskusjärjestö, kaikkien ratsastusta ja hevosurheilua harrastavien etujärjestö joka osaltaan tukee ratsastuksenopetusta ja valmennusta, sekä kehittää ratsastusta urheiluna ja liikuntakasvatusmuotona. SRL myös järjestää ratsastuskilpailuja koko maan laajuisesti ja ajaa huippu-urheilun, kuin myös kuntoharrastajien asioita. Liiton keskeinen tehtävä on huolehtia ja turvata hevosen hyvinvointi kaikessa urheilu- ja harrastetoiminnassa. Varsinaisia jäseniä ovat paikalliset rekisteröidyt ratsastusseurat, yhteisöjäseniä voivat olla ratsastuskoulut ja -tallit, sekä muut ratsastuspalveluja tarjoavat yritykset, oppilaitokset ja yhteisöt. Liiton jäsenseurat kuuluvat paikallisiin alueisiin, joita on kahdeksan. SRL organisoi ja koordinoi alueiden toimintaa paikallistasolla.

Liiton ja BOWA:n yhteistyön on tarkoitus auttaa vaikuttamaan osaltaan hevosalan arvonlisäverotukseen ja erityisesti siihen, miten sitä jatkossa tullaan soveltamaan ja kehittämään oikeudenmukaiseksi kaikkia alan toimijoita kohtaan. Asiasta tullaan keskustelemaan myös Verohallinnon kanssa, jotta verotus päivitetään ajantasaiseksi, yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa.

BOWA Legal tulee Suomen Ratsastajainliiton pitkäaikaiseksi kumppaniksi ja tämän yhteistyön hyviä puolia on myös se, että jäsenille tarjotaan hevosasioihin liittyviä lakipalveluita edullisempaan hintaan, vankalla ammattitaidolla ja omistautuneisuudella.

Haluatko pysyä ajantasalla lakiasioista?

BOWA Legal

Tilaa uutiskirjeemme, ja saat sähköpostiisi kootusti uusimmat artikkelimme.

Lähetämme kirjeitä 1-2 kuukaudessa, joten turhaa spämmiä et meiltä saa!

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Jäikö kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen

Maksuton konsultaatio

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Email: [email protected]

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.