fbpx
BOWA logo valkoinen

BOWA Lakipalvelut

Palvelemme yrityksiä kaikissa talous- ja lakiasioissa. Olemme erikoistuneet ratkaisukeskeiseen liikejuridiikkaan, ja varmistumme toimeksiannoissamme aina siitä tunnemme asiakkaidemme liiketoiminnan kokonaisuutena. Helposti lähestyttävät lakimiehemme takaavat kustannustehokkaat lakipalvelut yrityksille.

Sopisinko BOWA:n asiakkaaksi?

BOWA palvelee kaiken kokoisia yrityksiä sekä yrittäjiä. Palvelumme on räätälöitävissä yrityksen koon ja tarpeen mukaan aina sinulle sopivaksi. Koska juridiikan on tarkoitus palvella yritystoimintaa eikä estää sitä, haluamme tarjota palveluitamme kustannustehokkaasti. 

Asiakkaitamme ovat yksityiset elinkeinonharjoittajat, avointen ja kommandiittiyhtiöiden yhtiömiehet, muutaman osakkaan osakeyhtiöt sekä kymmeniä miljoonia vaihtavat kansainväliset yritykset. Jos tavoitettavuus, ennakoitavuus ja vahva luottamus ovat sinulle tärkeitä, sinä ja yrityksesi sovitte BOWA:n asiakkaaksi.

Missä BOWA voi auttaa minua?

BOWA tarjoaa palveluita yrityksille juridiikan eri osa-alueilla. Asiakkaidemme päivittäiset asiat liittyvät usein esimerkiksi sopimuksiin, kuten yhteistyö- ja alihankintasopimuksiin taikka osakas– ja työsopimuksiin. Pandemian myötä vaikeutunut taloustilanne on johtanut rahoitukseen liittyviin kysymyksiin sekä erilaisiin työoikeudellisiin kysymyksiin. Näiden lisäksi autamme asiakkaitamme verotukseen liittyvissä asioissa sekä yritysjärjestelyissä. Kaikessa juridiikassa, mitä teemme, lähtökohtanamme on asiakkaan liiketoiminta. 

Painotamme kaikessa toiminnassa ennakoimista, ja siksi pyrimme varmistamaan, että lakipalvelut ovat yrityksen saatavissa jatkuvasti jo ennen ongelmia – tarvittaessa autamme kuitenkin myös riitatilanteissa.

BOWA Kuukausi­paketit

Yksittäisten toimeksiantojen lisäksi palvelemme asiakkaitamme ulkoistettuna lakiosastona. Painotamme kaikessa toiminnassa ennakoimista, ja siksi pyrimme varmistamaan, että lakipalvelut ovat yrityksen saatavissa jatkuvasti jo ennen ongelmien syntymistä. Koska luotettava juristi on yrittäjälle tärkeämpi kuin hyvä kirjanpitäjä, olemme räätälöineet yrityksille erilaisia kuukausipaketteja erilaisten yritysten tarpeisiin. 

Kun tunnemme yrityksesi hyvin yhteistyömme alkutaipaleelta lähtien, voit koska tahansa kääntyä puoleemme missä tahansa yrityksesi tai henkilökohtaisessa asiassasi nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tavoitteenamme on rakentaa pitkäaikainen yhteistyö, asiakkaan – ja asiakasyrityksen liiketoiminnan – tunteminen on molemminpuolinen etu.

Me BOWA:lla haluamme, että käytössäsi on taloudelliset ja juridiset asiat taitava ratkaisukeskeinen asiantuntija helposti lähestyttävästi ja ennakoitavaan hintaan. 

Muut lakipalvelupaketit

Yrityksen perustamispaketit

Hoidamme kaikki yrityksen perustamiseen liittyvät sopimukset ja ilmoitukset puolestasi.

Due Diligence -paketti

Yrityksen juridisen tilanteen kattava kartoitus ja riskien analysointi.

Tarjouspyyntö

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Jäikö kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen

Maksuton konsultaatio

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Email: [email protected]

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.