fbpx

Palvelumme

Yrityksen verotus, talous, rahoitus sekä päivittäinen yritysjuridiikka – anna BOWA:n hoitaa! Asiakkaitamme ovat niin aloittavat yrittäjät kuin suuremmat kansainväliset yritykset. Jos olet vasta perustamassa yritystä, tutustu yrityksen perustamiseen täällä.

Oletko myymässä tai ostamassa yritystä? Onko yritystoimintasi siinä tilanteessa, että ulkopuoliset sijoittajat olisivat ajakohtaisia? Ota selvää Due Diligence -palveluistamme

BOWA palvelee kaiken kokoisia yrityksiä sekä yrittäjiä. Palvelumme on räätälöitävissä yrityksen koon ja tarpeen mukaan aina sinulle sopivaksi. Koska juridiikan on tarkoitus palvella yritystoimintaa eikä estää sitä, haluamme tarjota palveluitamme kustannustehokkaasti. Asiakkaitamme ovat yksityiset elinkeinonharjoittajat, avointen ja kommandiittiyhtiöiden yhtiömiehet, muutaman osakkaan osakeyhtiöt sekä kymmeniä miljoonia vaihtavat kansainväliset yritykset. Jos tavoitettavuus, ennakoitavuus ja vahva luottamus ovat sinulle tärkeitä, sinä ja yrityksesi sovitte BOWA:n asiakkaaksi.

Yritysten lisäksi tarjoamme palveluita myös yksityishenkilöille.

BOWA tarjoaa monipuolisesti eri juriidikan osa-alueiden palveluita. Toimeksiantomme koostuvat pääasiassa erilaisista yritysten juridisisista tarpeista. Asiakkaidemme päivittäiset asiat liittyvät usein esimerkiksi sopimuksiin, kuten yhteistyö- alihankintasopimuksiin taikka osakas- ja työsopimuksiin. Pandemian myötä vaikeutunut taloustilanne on johtanut rahoitukseen liittyviin kysymyksiin sekä työntekijöiden lomauttamiseen ja irtisanomiseen. Näiden lisäksi autamme asiakkaitamme verotuksen optimoinnissa sekä yritysjärjestelyihin liittyvissä asioissa. Kaikessa juridiikassa, mitä teemme, lähtökohtana on asiakkaan liiketoiminta. Painotamme kaikessa toiminnassa ennakoimista, ja siksi pyrimme varmistamaan, että lakipalvelut ovat yrityksen saatavissa jatkuvasti jo ennen ongelmia – tarvittaessa autamme kuitenkin myös riitatilanteissa.

Me BOWA:lla haluamme, että kirjanpitäjä ei olisi ainoa oljenkortesi yrityksesi paperiasioissa, vaan käytössäsi olisi taloudelliset ja juridiset asiat taitava asiantuntija helposti lähestyttävästi ja ennakoitavaan hintaan. Tarjoamme yritykselle kuukausipaketteja, jotka on suunniteltu tarjoamaan pitkäaikaista turvaa yrityksen arkeen. Kun tunnemme yrityksesi hyvin yhteistyömme alkutaipaleelta lähtien, voit koska tahansa kääntyä puoleemme missä tahansa yrityksesi tai henkilökohtaisessa asiassasi nopeasti ja kustannustehokkaasti. 

BOWA Works

BOWA Works on tarkoitettu yritykselle, joka tarvitsee laki- ja talousasioihinsa tueksi kattavan sopimuskirjaston ja -koneen ja pystyy käyttämään niitä itsenäisesti. Jos olet jo asiakas, kirjaudu täältä.

BOWA On Call

BOWA On Call -paketti sopii yritykselle, joka tarvitsee sähköisen sopimuskirjaston lisäksi jonkin verran yritysjuridiikan tuntevan lakimiehen palveluita. Olemme myös tarvittaessa chat-yhteyden päässä.

BOWA In House

BOWA In House -paketti takaa jatkuvaa tukea laki- ja talousasioissa pienempien pakettien tarjoamien sisältöjen päälle.

BOWA Legal Department

BOWA Legal Department on kuin yrityksenne oma laki- ja talousosasto huomattavasti kustannustehokkaampana. Paketti on räätälöitävissä yrityksen tarpeen mukaan.

Miksi nappaisit BOWA:n kuukausipaketin, kun voisit ostaa perinteiseltä lakitoimistolta neuvoja tuntiveloituksella?

1.

Jokainen yksittäinen toimeksianto vie turhia euroja.

Meidän tehtävä on tuntea bisneksesi läpikotaisesti, joten kuluja ei tule perinteisestä tutustumistyöstä. Tuntihintamme ovat erittäin kustannustehokkaat – emme maksata asiakkaillamme hulppeita toimistotiloja tai hummeri-illallisia. Työn jälki ja tietotaitomme ovat asioita, joista emme tingi.

2.

Ennakointi ja kasvu – laitetaan homma rokkaamaan!

Lakimiesten ja talousjohtajien palveluita hyödynnetään usein silloin, kun maito on jo lattialla – tällöin selvittelytyö näkyy myös laskun loppusummassa. Ennakkoon tehdyt, vedenpitävät sopimukset ja hyvin suunniteltu talouspuoli ehkäisevät monta harmia sekä mahdollistavat turvallisen kasvun. BOWAn palvelut eivät ole kulu, vaan tulo!

3.

Yrittäjän tuki tilanteessa kuin tilanteessa.

Yrittäjyys on yksinäistä hommaa. Tehtävänämme ei ole olla seurana, vaan tukena ja turvana kasvun tiellä – meillä on palava halu auttaa muita kasvuyrittäjiä! 

Muut paketit

Yrityksen perustamispaketit

Hoidamme kaikki yrityksen perustamiseen liittyvät sopimukset ja ilmoitukset puolestasi.

Due Diligence -paketti

Yrityksen juridisen tilanteen kattava kartoitus ja riskien analysointi.

Pakettimme eivät sisällä

  • Oikeudenkäyntiasioita ja niiden hoitamista

  • Viranomaismaksuja ja muita kuluja

  • Matkakuluja

Henkilöstöedut

  • Kuukausipaketin ostaneiden yritysten henkilöstölle tarjoamme avun henkilökohtaisten lakiasioidensa hoitoon alennetulla tuntihinnalla.

Tuntiveloitus

  • Hinnaston mukainen tuntihintamme on alkaen 250 €/h + ALV.

Tarjouspyyntö

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

varaa maksuton konsultaatio

Kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

Ota Yhteyttä!

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Email: [email protected]

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.