fbpx

Palvelut

Yrityksen verotus, talous, rahoitus tai yritysjuridiikka – anna BOWA:n hoitaa! Tarjoamme kuukausipaketteja, joiden avulla pääsemme toden teolla osaksi yrityksen toimintaa ja voimme olla täysipainoisesti mukana laki- ja talousasioissanne.

Pitkäaikainen yhteistyö tulee lopulta tuntitöinä tehtäviä lyhyitä toimeksiantoja edullisemmaksi ja hyödyttää sinua enemmän! Tulemme mielellämme tukemaan toimintaa jo uuden yrityksen perustamisvaiheessa, mutta hyppäämme myös toiminnassa olevan yrityksen kelkkaan nopeasti. Kaksikuisen perustamispaketin tai Due Diligence -paketin jälkeen yhteistyömme voi jatkua tavallisena kuukausiasiakkuutena.  

Erikoisosaamisalueemme:

 • Yrityskaupat
 • Yritysoikeus
 • Verotus
 • Rahoitus
 • Corporate governance
 • Konkurssit ja yrityssaneeraukset
 • Talousjohtajapalvelut

BOWA Works on tarkoitettu yritykselle, joka tarvitsee laki- ja talousasioihinsa tueksi kattavan sopimuskirjaston ja -koneen ja pystyy käyttämään niitä itsenäisesti. Jos olet jo asiakas, kirjaudu täältä.

BOWA On Call -paketti sopii yritykselle, joka tarvitsee sähköisen sopimuskirjaston lisäksi jonkin verran yritysjuridiikan tuntevan lakimiehen palveluita. Olemme myös tarvittaessa chat-yhteyden päässä.

BOWA In House -paketti takaa jatkuvaa tukea laki- ja talousasioissa pienempien pakettien tarjoamien sisältöjen päälle.

BOWA Legal Department on järein pakettimme, se on kuin yrityksenne oma laki- ja talousosasto. Paketti joustaa tarpeen ja yrityksenne koon mukaan.

Miksi nappaisit BOWA:n kuukausipaketin, kun voisit ostaa perinteiseltä lakitoimistolta neuvoja tuntiveloituksella?

 1. Jokainen yksittäinen case vie turhia euroja.
  Meidän tehtävä on tuntea bisneksesi läpikotaisesti, joten kuluja ei tule perinteisestä tutustumistyöstä. Tuntihintamme ovat erittäin kustannustehokkaat – emme maksata asiakkaillamme hulppeita toimistotiloja tai hummeri-illallisia. Työn jälki ja tietotaitomme ovat asioita, joista emme tingi.
 2. Ennakointi ja kasvu – laitetaan homma rokkaamaan!
  Lakimiesten ja talousjohtajien palveluita hyödynnetään usein silloin, kun maito on jo lattialla – tällöin selvittelytyö näkyy myös laskun loppusummassa. Ennakkoon tehdyt, vedenpitävät sopimukset ja hyvin suunniteltu talouspuoli ehkäisevät monta harmia sekä mahdollistavat turvallisen kasvun. BOWAn palvelut eivät ole kulu, vaan tulo!
 3. Yrittäjän tuki tilanteessa kuin tilanteessa.
  Yrittäjyys on yksinäistä hommaa. Tehtävänämme ei ole olla seurana, vaan tukena ja turvana kasvun tiellä – meillä on palava halu auttaa muita kasvuyrittäjiä! 

Muut paketit

Yrityksen
perustamis­paketit

Hoidamme kaikki yrityksen perustamiseen liittyvät sopimukset ja ilmoitukset puolestasi.

Due Diligence
-paketti

Yrityksen juridisen tilanteen kattava kartoitus ja riskien analysointi.

Perinteinen tuntiveloitus

Mikäli kuukausipaketti ei tunnu oikealta ratkaisulta juuri sinun tarpeisiisi, voimme laskuttaa lakimiehen palveluista myös perinteisesti tehtyjen työtuntien perusteella. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Hinnaston mukainen tuntihintamme on 250 €/h + ALV

Paketit eivät sisällä:

 • Oikeudenkäyntiasioita ja niiden hoitamista
 • Viranomaismaksuja ja muita kuluja
 • Matkakuluja


Henkilöstöedut yritysasiakkaille:

Kuukausipaketin ostaneiden yritysten henkilöstölle tarjoamme avun henkilökohtaisten lakiasioidensa hoitoon alennetulla tuntihinnalla.

varaa maksuton konsultaatio

Kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

Varaa maksuton konsultaatio

Jätä tähän yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

BOWA Legal Oy
UMA Workspace
Keilaniementie 1
02150 Espoo

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.