fbpx

BOWA Works -sopimuskone

Haluaisitko, että käytössäsi olisi aina laaja valikoima ajan tasalla olevia helppokäyttöisiä sopimuspohjia? Tai että voisit tarkistuttaa asiakirjasi juristilla ennen allekirjoittamista? Ja että sopimukset vieläpä säilyisivät hyvässä järjestyksessä sähköisessä arkistossa?

Sopimuskone BOWA Works on monipuolinen, juristien laatima ja auditoima verkkopalvelu, joka sisältää satoja helposti muokattavia asiakirjojen mallipohjia, jotka muokkaat muutamalla klikkauksella omiin tarpeisiisi sopiviksi. Ostamalla sopimuskoneen BOWA:lta saat avuksesi tarvittaessa myös yrityksesi tuntevan lakimiehen palvelut vaikkapa sopimustekstin lopputarkistukseen.

Lataat palveluun kätevästi myös oman asiakirjasi ja keräät siihen sähköiset allekirjoitukset nopeasti muilta osapuolilta. Sopimuskoneestamme löydät sopimukset sekä suomeksi että englanniksi. Asiakirjapohjat ovat aina ajan tasalla, sillä niitä päivitetään aktiivisesti aina lainsäädännön muuttuessa.

Sopimuskoneen hyödyt

Asiakirjat ovat ajan tasalla

Juridiset riskit pienenevät.

Laaja valikoima asiakirjapohjia

Ei sopimusten luomista ”nollasta”.

Sähköinen arkisto

Helppo löydettävyys, tilansäästö.

Sähköinen allekirjoitus

Ei tulostusta ja papereiden lähettelyä postitse.

Lakimies saatavilla tarvittaessa

Ainutlaatuinen ja edullinen lisä pakettiisi.

Helppo käyttää

Valmis asiakirja muutamalla klikkauksella.

Kenelle sopimuskone sopii?

Suosittelemme BOWA Works -sopimuskonetta kaikille yrityksille ja muille organisaatioille, jotka tarvitsevat juridisesti päteviä asiakirjapohjia työssään. Se sopii niin yksinyrittäjille, PK-yrityksille, järjestöille kuin julkisen sektorin toimijoillekin.

Valikoima on todella laaja ja pakettimme edullinen! Saat käyttöösi esimerkiksi selkeät asiakirjamallit, jotka muokkaat nopeasti omaan käyttöösi sopiviksi.

Saat käyttöösi:
 • alihankintasopimukset
 • pöytäkirjat, muistiot ja muut kokousasiakirjat
 • tietosuojaselosteet
 • työsopimukset ja -todistukset
 • kauppakirjat
 • osakassopimukset
 • valtakirjat
 • lukuisat muut asiakirjat

Sopimuskoneen käyttäminen on helppoa

Luo sopimuksia helposti ja nopeasti:

 

 1. Valitse sopiva asiakirjamalli
 2. Aloita sopimuksen laadinta
 3. Valitse sovittavat asiat
 4. Luo sopimus opastetusti
 5. Siirrä halutessasi sopimus Wordiin viimeistelyä varten tai lähetä suoraan
 6. Muunna viimeistelty sopimus pdf-muotoon ja lähetä allekirjoitettavaksi SopimusSign-palvelun avulla

BOWA Works -kuukausipakettiin sisältyy:

BOWA Works -kuukausipaketilla saat siis käyttöösi edulliseen hintaan 109 € + alv sekä sopimuskoneen että BOWAn asiakasedut. Sopimuskone voidaan liittää edullisella hinnalla myös laajempiin kuukausipaketteihimme, jotka sisältävät lisäksi mm. lakimiehen palveluita yrityksenne tarpeen mukaan.

BOWAn sopimuskoneen käyttö on helppoa. Se on myös turvallisempaa, kuin omien vanhojen sopimuspohjien käyttö, sillä lakimuutoksissa on usein vaikea pysyä tarkasti mukana. Kun paperinpyöritys vähenee, säästät kallista aikaasi varsinaiseen ydinliiketoimintaasi.

Luotettava paperiton arkisto

BOWA Works -sopimuskoneen automaattinen sähköinen arkistointi helpottaa huomattavasti yrityksen arkea. Sopimukset löytyvät suojatusta sähköisestä arkistosta, joka kulkee aina mukanasi.

Kiireinen arkesi helpottuu, sillä arkisto toimii halutessasi myös muistuttajana sopimusten uusimisen tarpeesta ja muista yrityksen asiakirjoihin liittyvistä tärkeistä päivämääristä.

Arkistosta voit aina tarkistaa asiakirjan muokkaushistorian. Allekirjoitettua asiakirjaa ei voi koskaan muokata, palvelu on ehdottoman luotettava.

Sopimuskoneen arkistoon talletat helposti myös muualla luomasi sopimukset ja asiakirjat.

Allekirjoitukset helposti kaikilta

Sopimuksen tai muun asiakirjan allekirjoittamiseen ei enää tarvita tulostinta, skanneria ja lähettämistä postitse eri osapuolille – kätevää, nopeaa ja ympäristöystävällistä! Sähköinen allekirjoitus on pätevä siinä, missä paperille tehtykin.

BOWA Works -sopimuskoneella lähetät allekirjoituspyynnön muille näppärästi sähköpostitse tai tekstiviestitse.

Allekirjoittajien ei tarvitse olla sopimuskoneemme rekisteröityneitä käyttäjiä. Kun allekirjoitukset on koottu, tulee kaikille osapuolille ilmoitus valmiista asiakirjasta.

BOWA Works - markkinoiden laajin sopimuskone

Kuukausimaksuun sisältyy BOWA:n asiantuntijapalveluiden lisäksi:

 • 2 sopimustiliä
 • rajaton käyttäjämäärä
 • sähköisiä allekirjoituksia 20 kpl/kk
  • yli menevät allekirjoitukset lisämaksusta helpolla tunnistautumisella 0,99 €/asiakirja, vahvalla tunnistautumisella 1 €/asiakirja
  • allekirjoituskutsut tekstiviestinä 0,14 €/kpl
 • arkisto ja asiakirjanhallinta pilvipalvelussa
 • englanninkieliset asiakirjamallit
 • asiakirjojen vienti Wordiin
 • rajaton määrä asiakirjoja vuodessa
 • tietopalvelut pienestä lisämaksusta, yrityksille esim.
  • kaupparekisteriote 2,50 €, yrityksen luottotiedot 4,95 €, nimenkirjoitusoikeudet 2,50 € (hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa)
 • asiakirjakohtainen käyttöopastus
 • asiakirjojen laatiminen muille toimijoille
 • mobiilisovellus (Android/iOs)
 • Muualla laadittujen PDF-asiakirjojen siirto arkistoon
 • Lisäpalveluna mm. omien asiakirjasisältöjen koodaus, massa-allekirjoitus, Sopimuskone API ohjelmarajapintoihin, SopimusSign API sähköisiin allekirjoituksiin

Palvelemme yrityksiä kaikissa talous- ja lakiasioissa

Corporate Governance

Talousjohtaja­palvelut

Yritysjuridiikka ja lakipalvelut yritykselle

451

Asiakasta

523

Projektia

7562

Dokumenttia

BOWA Asiantuntijat

Matti Vansén

Yrittäjänä Matti tietää, miten paljon ajallaan tuleva, oikeanlainen tuki merkitsee asiakkaalle. Hän on mielellään mukana asiakkaan ongelmien ratkaisemisessa. Vapaalla Matti harrastaa mm. brasilialaista jujutsua ja NO-GI-lukkopainia.  

Matti on erityisesti startupeihin perehtynyt lain ja talouden monialainen osaaja. Hän on toiminut jo vuosien ajan sekä yrittäjänä että työntekijänä erilaisissa yrityksissä, ollut neuvonantajana niin laki- kuin talousasioissakin. Matti taitaa erityisesti yhtiöoikeuden, joukkorahoituksen, muut rahoitusasiat ja yrityskaupat.  

Koulutukseltaan Matti on lakimies, OTM (Helsingin yliopisto) ja ekonomi, KTM (Hanken Svenska handelshögskolan).

Paula Bock

Yrittäjähenkinen Paula on tottunut olemaan helposti tavoitettavissa ja auttamaan asiakasta vero- ja lakiasioissa. Paula hoitaa asiakkaan asiat nopeasti ja huolellisesti, mutta ennen kaikkea virheettömästi. 

Paulalla on monen vuoden kokemus työstä asianajo- ja lakiasiaintoimistoissa, opinnoissaan hän erikoistui vero-oikeuteen. Työ on tuonut eteen paljon osaamista lisäksi muilta oikeudenaloilta, kuten työoikeudesta, kaupallisista sopimuksista ja insolvenssioikeudesta. Määrätietoinen Paula on hakenut kansainvälistä oppia vero-oikeudesta Ruotsista ja Australiasta sekä suorittanut mm. Suomen Asianajajaliiton Sovittelukoulutuksen sekä Asianajajatutkinnon. Hän on luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja.  

Koulutukseltaan Paula on lakimies, OTM (Helsingin yliopisto) sekä LL.M (Melbournen yliopisto).

Matias Isotalo

Matias on liiketoimintalähtöinen juristi, joka pyrkii aina asiakkaan kannalta parhaaseen, tehokkaimpaan ja taloudellisesti kannattavimpaan ratkaisuun. Matias auttaa asiakkaita erityisesti riitoihin, oikeudenkäynteihin ja sopimusoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Lähes kaiken vapaa-aikansa Matias viettää kesäisin golfaten.

Matiaksella on monen vuoden kokemus asiakkaiden edustamisesta tuomioistuimissa menestyksekkäästi. Hänen työhönsä on kuulunut myös vaativien sopimuskokonaisuuksien ideointia ja toteutusta. Hän on työskennellyt koko uransa asianajoalalla hoitaen toimeksiantoja itsenäisesti. Matias on suorittanut asianajotutkinnon ja hän on luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja.

Koulutukseltaan Matias on lakimies, OTM (Lapin yliopisto).

Ella Kyntäjä

Ella aloitti syksyllä 2020 tiimin Legal Traineena, ja on erityisesti yhtiöoikeudesta kiinnostunut tuleva lakimies. BOWAlla hän toimii juristien apukätenä toimeksiannoissa ja huolehtii toimiston hallinnollisesta työstä sekä yhteydenpidosta asiakkaisiin.

Työn ja opintojen ulkopuolisella ajalla Ella joogaa, urheilee ja lukee kirjoja. 

Koulutukseltaan Ella on tuore ekonomi, KTM (Vaasan yliopisto) ja opiskelee parhaillaan oikeustieteiden maisteriksi Helsingin yliopistossa.

TIlaa BOWA Works

Kokeile palvelua 14 päivää maksutta!

Paketin hinta on 109,00 €/kk + ALV. Tilaus jatkuva ja voimassa toistaiseksi. Palvelu laskutetaan kuukausittain etukäteen. Tilauksen voi peruuttaa maksutta 7 päivää tilauksen tekemisen jälkeen. Irtisanomisaika 30 päivää. Muutokset tilaukseen tehtävä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen [email protected]

Yleiset ehdot

Varaa maksuton kartoitus

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

+358 10 341 4400

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Haluatko kysyä lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen
Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.