fbpx

Yrityksen perustaminen

Uuden yrityksen perustamiseen liittyy monia valintoja ja päätöksiä. BOWA auttaa ammattitaitoisesti ja eri vaihtoehdot huomioiden uuden yrityksesi perustamisessa.

BOWA logo valkoinen

BOWA ASSISTANCE

Haluatko vain ihan tavallisen osakeyhtiön ilman sen kummempia krumeluureja? Vaikka tietäisitkin miten PRH:n asiointipalvelu toimii, tiedät myös, että lakimiehen laatimat paperit ovat aina takuulla oikein tehtyjä. 

Jos haluat yrityksellesi kunnollisen yhtiöjärjestyksen tai osakepääoman, osakeyhtiön perustaminen ei onnistu sähköisesti. Onko sinulla parempaakin käyttöä ajallesi, kuin täytellä paperista perustamislomaketta? 

BOWA Assistance -paketissa laadimme puolestasi kaikki yrityksen perustamiseen tarvittavat asiakirjat. Paketti sisältää tavanomaisen yhtiöjärjestyksen ja yksinkertaisen osakassopimuksen. Asiakirjat laaditaan BOWA Works -palveluamme apuna käyttäen ja allekirjoitetaan sähköisesti.

Yrityksen perustaminen -paketti sisältää

BOWA HANDS OFF

Edessä yrityksen perustaminen? Tiedätkö jo, miten yritystä pyöritetään ja että voit säästää myöhemmin, kun annat perustamisvaiheessa yhtiöjärjestyksen ja osakassopimuksen lakimiehen tehtäväksi?

BOWA Hands Off -paketti on suunniteltu nimensä mukaan jättämään kaiken oleellisen lakimiehen hoidettavaksi. Alkuneuvottelun jälkeen hoidamme yrityksen perustamisen puolestasi ja voit itse keskittyä kehittämään liiketoimintaasi eteenpäin. Aikaasi ei kulu papereiden täyttelyyn eikä erilaisten sopimuspohjien muokkailuun, vaan saat meiltä yksilöidyt asiakirjat juuri sinun tarpeeseesi.

Yrityksen perustamisen jälkeen voit päättää, haluatko jatkaa asiakkaanamme BOWA Works -palvelun käyttäjänä tai kuukausittain oman lakimiehen kanssa dedikoidulla kuukausipaketilla.

Yrityksen perustaminen -paketti sisältää

BOWA AUTOPILOT

BOWA hoitaa puolestasi kaiken yrityksen perustamiseen liittyvän paperisodan. Laadimme yksilöllisen yhtiöjärjestyksen sekä osakassopimuksen juuri teidän toiveiden mukaan. Alkuneuvottelumme jälkeen sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vaan BOWA Autopilot hoitaa kaiken puolestasi!

Yrityksen perustamisen jälkeen suosittelemme jatkamaan yhteistyötä hintaan sisältyvällä  BOWA On Call -paketilla kahden kuukauden ajan, jolloin saat ensimmäisten kuukausien ajan jatkuvaa tukea meiltä talouteen ja juridiikkaan liittyvissä asioissa ja voit itse keskittyä ydinbisnekseesi.

Yrityksen perustaminen -paketti sisältää

BOWA On call

BOWA On Call -paketti sopii pienelle ja keskisuurelle yritykselle, joka haluaa kattavasti hyödyntää kuukausittain asiantuntijan tukea niin talous- kuin lakiasioissa! Saat meidät helposti ja joustavasti kiinni missä tahansa asiassa koska tahansa!

On Call -paketti sisältää

Paketti ei sisällä

Pakettimme eivät sisällä

  • Oikeudenkäyntiasioita ja niiden hoitamista

  • Viranomaismaksuja ja muita kuluja

  • Matkakuluja

Henkilöstöedut

  • Kuukausipaketin ostaneiden yritysten henkilöstölle tarjoamme avun henkilökohtaisten lakiasioidensa hoitoon alennetulla tuntihinnalla.

Tuntiveloitus

  • Hinnaston mukainen tuntihintamme on 250 €/h + ALV.

Maksuton kARTOITUS

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Tarjouspyyntö

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Jäikö kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen