fbpx

Kuukausi­paketit

Oletko vasta suunnittelemassa yrityksen perustamista vai kenties jo pitkän linjan yrittäjä? Onko yrityksesi hallinnolliset asiat järjestyksessä ja sopimukset tallessa?

Me BOWA:lla haluamme, että kirjanpitäjä ei olisi ainoa oljenkortesi yrityksesi paperiasioissa, vaan käytössäsi olisi taloudelliset ja juridiset asiat taitava asiantuntija helposti lähestyttävästi ja ennakoitavaan hintaan. Palvelupakettimme on suunniteltu silmälläpitäen pitkäkestoista yhteistyötä. Kun tunnemme yrityksesi yhteistyömme alkutaipaleelta lähtien, voit koska tahansa kääntyä puoleemme missä tahansa yrityksesi tai henkilökohtaisessa asiassasi.

Alta löydät erikokoiset kuukausipakettimme, joista voit helposti valita yrityksesi tarpeen mukaisesti juuri yrityksellesi sopivan palvelun. Voit käyttää laki- ja talouspalveluita siten kuin tarpeeseesi parhaiten kulloinkin sopii – sinun ei tarvitse siis valita lakimiestä tai talousjohtajaa, vaan voit käyttää molempia palveluita milloin tahansa!

BOWA Works

109 00
kuukaudessa

Markkinoiden kattavin sopimuskone

Hintoihin lisätään ALV
 • Yli 150 sopimuspohjaa
 • Sähköiset allekirjoitukset
 • Alennus asiantuntijoiden tuntihinnasta
 •  
KOKEILE
ILMAISEKSI

BOWA Fast Track

230 00
kuukaudessa

Asiantuntijasi pikavalinnassa - talous- ja lakiasioissa

Hintoihin lisätään ALV
 • Asiantuntijan aikaa 1 h/kk
 • Lisätunnit 220 €/h + ALV
 •  
 •  

BOWA On Call

400 00
kuukaudessa

Jatkuva tukesi talous- ja lakiasioissa

Hintoihin lisätään ALV
 • Asiantuntijan aikaa 2 h/kk
 • Lisätunnit 200 €/h + ALV
 • Rajaton tuki
 • Käyttämättömästä ajasta 50% hyvitys seuraavalle kuukaudelle

BOWA In House

1100 00
kuukaudessa

Yrityksesi oma talousjohtaja ja lakimies

Hintoihin lisätään ALV
 • Asiantuntijan aikaa 6 h/kk
 • Lisätunnit 190 €/h + ALV
 • Rajaton tuki
 • Käyttämättömästä ajasta 50% hyvitys seuraavalle kuukaudelle

BOWA Legal Department

1990 00
kuukaudessa

Oma lakiosastosi assistentin hinnalla

Hintoihin lisätään ALV
 • Asiantuntijan aikaa 12 h/kk
 • Lisätunnit 175 €/h + ALV
 • Rajaton tuki
 • Käyttämättömästä ajasta 50% hyvitys seuraavalle kuukaudelle

Miksi nappaisit BOWA:n kuukausipaketin, kun voisit ostaa perinteiseltä lakitoimistolta neuvoja tuntiveloituksella?

1.

Jokainen yksittäinen case vie turhia euroja.

Meidän tehtävä on tuntea bisneksesi läpikotaisesti, joten kuluja ei tule perinteisestä tutustumistyöstä. Tuntihintamme ovat erittäin kustannustehokkaat – emme maksata asiakkaillamme hulppeita toimistotiloja tai hummeri-illallisia. Työn jälki ja tietotaitomme ovat asioita, joista emme tingi.

2.

Ennakointi ja kasvu – laitetaan homma rokkaamaan!

Lakimiesten ja talousjohtajien palveluita hyödynnetään usein silloin, kun maito on jo lattialla – tällöin selvittelytyö näkyy myös laskun loppusummassa. Ennakkoon tehdyt, vedenpitävät sopimukset ja hyvin suunniteltu talouspuoli ehkäisevät monta harmia sekä mahdollistavat turvallisen kasvun. BOWAn palvelut eivät ole kulu, vaan tulo!

3.

Yrittäjän tuki tilanteessa kuin tilanteessa.

Yrittäjyys on yksinäistä hommaa. Tehtävänämme ei ole olla seurana, vaan tukena ja turvana kasvun tiellä – meillä on palava halu auttaa muita kasvuyrittäjiä! 

BOWA Works

BOWA Works on tarkoitettu yritykselle, joka tarvitsee laki- ja talousasioihinsa tueksi kattavan sopimuskirjaston ja -koneen ja pystyy käyttämään niitä itsenäisesti. Jos olet jo asiakas, kirjaudu täältä.

Paketti sisältää / kk

BOWA Fast Track

BOWA Fast Track -paketti sopii yritykselle, joka haluaa lakimiehen tai talousjohtajan palveluiden olevan puhelinsoiton päässä lyhyelläkin varoitusajalla ilman erillistä ajanvarausta.

Sopimuksen alkaessa tutustumme yrityksenne liiketoimintaan tarvittavissa määrin, jotta voimme palvella sinua jatkossa parhaalla mahdollisella tavalla lyhyelläkin varoitusajalla.

Paketti sisältää / kk

BOWA On Call

BOWA On Call -paketti sopii pienelle ja keskisuurelle yritykselle, joka haluaa kattavasti hyödyntää kuukausittain asiantuntijan tukea niin talous- kuin lakiasioissa! Saat meidät helposti ja joustavasti kiinni missä tahansa asiassa koska tahansa!

Paketti sisältää / kk

BOWA In House

BOWA In House -paketti takaa jatkuvaa tukea laki- ja talousasioissa esimerkiksi valmistautuessa uuteen aluevaltaukseen tai yrityksen kasvattamiseen. Kun tunnemme yrityksesi ja sen historian, voit koska tahansa soittaa ja saat vastauksen kysymykseesi nopeammin. Langan päässä on aina apua, niin talous- kuin lakiasiantuntemusta vaativissa asioissa ja tiedät etukäteen, mitä palvelu maksaa.

Paketti sisältää / kk

BOWA Legal Department

Järein pakettimme on kuin yrityksenne oma laki- ja talousosasto, yhden osa-aikaisen sihteerin hinnalla. Paketti joustaa tarpeen ja yrityksenne koon mukaan.

Paketti sisältää / kk

Pakettimme eivät sisällä

 • Oikeudenkäyntiasioita ja niiden hoitamista

 • Viranomaismaksuja ja muita kuluja

 • Matkakuluja

Henkilöstöedut

 • Kuukausipaketin ostaneiden yritysten henkilöstölle tarjoamme avun henkilökohtaisten lakiasioidensa hoitoon alennetulla tuntihinnalla.

Tuntiveloitus

 • Hinnaston mukainen tuntihintamme on alkaen 250 €/h + ALV.

TIlaa BOWA Works

Kokeile palvelua 14 päivää maksutta!

Paketin hinta on 109,00 €/kk + ALV. Tilaus jatkuva ja voimassa toistaiseksi. Palvelu laskutetaan kuukausittain etukäteen. Tilauksen voi peruuttaa maksutta 7 päivää tilauksen tekemisen jälkeen. Irtisanomisaika 30 päivää. Muutokset tilaukseen tehtävä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen [email protected]

Yleiset ehdot

Varaa käyttöösi BOWA:n asiantuntija kuukausittaisella sopimuksella

Me BOWA:lla haluamme, että kirjanpitäjä ei olisi ainoa oljenkortesi yrityksesi paperiasioissa, vaan käytössäsi olisi taloudelliset ja juridiset asiat taitava asiantuntija helposti lähestyttävästi ja ennakoitavaan hintaan. Palvelupakettimme on suunniteltu silmälläpitäen pitkäkestoista yhteistyötä. Kun tunnemme yrityksesi yhteistyömme alkutaipaleelta lähtien, voit koska tahansa kääntyä puoleemme missä tahansa yrityksesi tai henkilökohtaisessa asiassasi.

Voit käyttää laki- ja talouspalveluita siten kuin tarpeisiisi parhaiten kulloinkin sopii – sinun ei tarvitse siis valita lakimiestä tai talousjohtajaa, vaan voit käyttää molempia palveluita milloin tahansa!

Tilaus jatkuva ja voimassa toistaiseksi. Palvelu laskutetaan kuukausittain etukäteen. Tilauksen voi peruuttaa maksutta 7 päivää tilauksen tekemisen jälkeen. Irtisanomisaika 60 päivää. Muutokset tilaukseen tehtävä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen [email protected]

Yleiset ehdot

Tarjouspyyntö

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

varaa maksuton konsultaatio

Kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

Ota Yhteyttä!

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Email: [email protected]

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.