fbpx

Due diligence

BOWA logo valkoinen

Your due diligence

Your Due Diligence -paketti sisältää jo toiminnassa olevan yrityksen oman juridisen ja taloudellisen tilanteen kattavan kartoituksen ja riskien analysoinnin. Lisäksi teemme sinulle juridisen tiekartan, jota voimme yhdessä lähteä toteuttamaan. Juridisen kartoituksen lisäksi voimme antaa sinulle neuvoja yrityksen talous- ja veroasioissa. Kaksikuisen paketin aikana laki- ja taloustuntijamme perehtyvät toimintaanne ja antavat neuvot yrityksen mahdollisista puutteista asiakirjoissa tai muissa toimintatavoissa. Due Diligencen jälkeen voit siirtyä sujuvasti kuukausiasiakkaaksemme, jolloin laki- ja talousosaaja on puhelinsoiton päässä tai toteuttaa suunnitelman mukaiset asiakirjat itse BOWA Worksin avulla.

Your Due Diligence -paketti sisältää

BOWAn Your Due Diligence -pakettiin sisältyvä kahden kuukauden BOWA On Call -paketti sisältää kuukaudessa

Lue tarkemmin On Call -paketista sekä muista tarjolla olevista mahdollisuuksista yritysten erilaisiin tarpeisiin Kuukausipaketit-sivulta.

Target due diligence

Tämä paketti sisältää jo toiminnassa olevan ostettavan kohdeyrityksen juridisen ja taloudellisen tilanteen kattavan tarkastuksen ja riskien analysoinnin. Laki- ja taloustuntijamme perehtyvät ostettavan yrityksen toimintaan ja antavat neuvot yrityksen mahdollisista puutteista asiakirjoissa tai muissa toimintatavoissa. Legal & Financial due diligencessä saat meiltä neuvoja yrityskaupan toteuttamiseen liittyvissä talous- ja veroasioissa. 

Target Due Diligence -paketti sisältää

BOWAn Due Diligence -pakettiin sisältyvä kahden kuukauden BOWA On Call -paketti sisältää kuukaudessa

Me BOWA:lla haluamme, että kirjanpitäjä ei olisi ainoa oljenkortesi yrityksesi paperiasioissa, vaan käytössäsi olisi taloudelliset ja juridiset asiat taitava asiantuntija helposti lähestyttävästi ja ennakoitavaan hintaan. 

Tarjoamme yritykselle kuukausipaketteja, jotka on suunniteltu tarjoamaan pitkäaikaista turvaa yrityksen arkeen. Kun tunnemme yrityksesi hyvin yhteistyömme alkutaipaleelta lähtien, voit koska tahansa kääntyä puoleemme missä tahansa yrityksesi tai henkilökohtaisessa asiassasi nopeasti ja kustannustehokkaasti. 

BOWA Works

BOWA Works on tarkoitettu yritykselle, joka tarvitsee laki- ja talousasioihinsa tueksi kattavan sopimuskirjaston ja -koneen ja pystyy käyttämään niitä itsenäisesti. Jos olet jo asiakas, kirjaudu täältä.

BOWA On Call

BOWA On Call -paketti sopii yritykselle, joka tarvitsee sähköisen sopimuskirjaston lisäksi jonkin verran yritysjuridiikan tuntevan lakimiehen palveluita. Olemme myös tarvittaessa chat-yhteyden päässä.

BOWA In House

BOWA In House -paketti takaa jatkuvaa tukea laki- ja talousasioissa pienempien pakettien tarjoamien sisältöjen päälle.

BOWA Legal Department

BOWA Legal Department on kuin yrityksenne oma laki- ja talousosasto huomattavasti kustannustehokkaampana. Paketti on räätälöitävissä yrityksen tarpeen mukaan.

Pakettimme eivät sisällä

  • Oikeudenkäyntiasioita ja niiden hoitamista

  • Viranomaismaksuja ja muita kuluja

  • Matkakuluja

Henkilöstöedut

  • Kuukausipaketin ostaneiden yritysten henkilöstölle tarjoamme avun henkilökohtaisten lakiasioidensa hoitoon alennetulla tuntihinnalla.

Tuntiveloitus

  • Hinnaston mukainen tuntihintamme on 250 €/h + ALV.

Maksuton konsultaatio

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Email: [email protected]

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Tarjouspyyntö

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Jäikö kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen