fbpx
BOWA logo valkoinen

Lakiasiaintoimisto BOWA

Lakiasiaintoimisto BOWA Legal Oy on vuonna 2019 perustettu helposti lähestyttävä ja ratkaisukeskeinen lakiasiaintoimisto Helsingissä. Katsomme aina asiakasyritystemme liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti ja ratkaisemme asiakkaidemme lakiongelmat aina liiketoimintalähtöisesti.

Emme pelkää kertoa objektiivista ja rehellistä mielipidettämme, ja yritystoimintaasi liittyviä riskejä sekä ratkoa niitä. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme, ja olemme mukana yritysten arjessa auttaen ja ennakoiden tilanteita, joissa laki- ja talousymmärrystä tarvitaan. 

SopisiNKO BOWA:n asiakkaaksi?

Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä sekä yrittäjiä. Lakiasiaintoimistomme palvelut ovat räätälöitävissä yrityksen koon ja tarpeen mukaan aina sinulle sopivaksi. Koska juridiikan on tarkoitus palvella yritystoimintaa eikä estää sitä, haluamme tarjota palveluitamme kustannustehokkaasti. 

Asiakkaitamme ovat yksityiset elinkeinonharjoittajat, avointen ja kommandiittiyhtiöiden yhtiömiehet, muutaman osakkaan osakeyhtiöt sekä kymmeniä miljoonia vaihtavat kansainväliset yritykset. Jos tavoitettavuus, ennakoitavuus ja luotettavuus ovat sinulle tärkeitä, sinä ja yrityksesi sovitte BOWA:n asiakkaaksi.

Miksi valita Lakiasiaintoimisto BOWA?

BOWA:n tarkoituksena on ollut alusta alkaen olla kaikkea muuta kuin perinteinen lakitoimisto. Emme keskity pelkästään juridiikkaan, sillä uskomme, että yhdistämällä lain ja talouden liiketoiminnan päätökset tehdään fiksummin ja saavutetaan parhaat tulokset. 

Yritystoiminnassa eteen tulevat tilanteet voivat vaatia strategisia ratkaisuja, eikä helpoimmalta vaikuttava juridinen vaihtoehto ole aina mahdollinen. Asiakkaamme ajautuessa juridisen pulman äärelle, emme estä liiketoimintaa, vaan etsimme juridiikasta ratkaisun, joka mahdollistaa liiketoiminnallisten päätösten toteuttamisen.

Haluamme, että asiakkaamme ymmärtävät juridisten toimien ja asiakirjojen merkityksen, ja siksi kerromme asiakkaillemme asioiden merkityksen selkokielellä lakijargonin sijaan.  Suhtaudumme asiakkaidemme ongelmiin sopivalla vakavuudella. Kanssamme et tunne itseäsi ulkopuoliseksi.

Miten ottaa meihin yhteyttä?

Toimistomme sijaitsee aivan Helsingin keskustassasopivan kaukana Espalta. Palvelemme asiakkaita joustavasti sekä pääkaupunkiseudulla että muualla Suomessa. 

Suurin osa toimeksiannoista voidaankin hoitaa kokonaan etäyhteyksin, sillä olemme täysin paperiton lakiasiaintoimisto.  Allekirjoitukset lähes kaikkiin dokumentteihin hoituu tarvittaessa sähköisesti, joten paikan päälle tuleminen on vain omasta tahdostasi kiinni!

Saat meihin yhteyden sivujen chatin kautta, soittamalla lisämaksuttomaan puhelinnumeroomme 010 341 4400, sähköpostilla etunimi bowa.fi, yhteydenottolomakkeella tai varaamalla ajan suoraan juristiemme kalenterista!

Voit varata meiltä maksuttoman 30 minuutin kartoituksen, joka ei sido sinua mihinkään.

MISSÄ lakiasiaintoimistomme voi auttaa?

Tunnemme talouden, verotuksen ja lakiasiat.
BOWA on tehokas ja ymmärrettävä liiketoiminnan kehittämisen kumppani. Näemme liiketoiminnan aina kokonaisuutena. Sen vuoksi tiedämme, että yhdistämällä lain ja talouden asioita tehdään fiksummin ja saavutetaan parhaat tulokset.
 
Lakiasiaintoimistomme auttaa:

Helposti lähestyttävä

Olemme pyrkineet tekemään lakiasioiden hoitamisen mahdollisimman helpoksi.

Ratkaisukeskeinen

Juristimme eivät etsi asiakkailleen ongelmia, vaan ratkaisja.

Asiantunteva

Lakiasiaintoimistomme lakimiehillä on myös talousosaamista.

Kustannustehokas

Nykyaikaiset työkalut ja hiotut prosessit takaavat erinomaiset tulokset kustannustehokkaasti. 

Nykyaikainen

Unohda vanhan ajan laki- ja taloustoimistot. Nykymaailmassa palvelu on ketterää ja nopeaa.

 

Riskitön

Aloitamme yhteistyön lyhyellä puhelulla ilman, että sitoudut mihinkään. 100% Ilmaiseksi.

500+

Asiakasta

780+

Projektia

3800+

Dokumenttia

Haluatko tavata meidät?

Varaa aika suoraan lakimiestemme varauskalenteristamme alta!

Mitä eroa on lakitoimistolla ja asianajotoimistolla

Asianajotoimisto on Suomen Asianajajaliiton jäsentoimisto. Jäsentoimistojen osakkaat ovat asianajajia eli Asianajoliiton jäseniksi hakeutuneita lakimiehiä. BOWA ei ole asianajotoimisto, mutta BOWA:n lakimiehistä suurin osa on suorittanut hyväksytysti Asianajajatutkinnon eli olemme ns. lupalakimiehiä. Osaamisemme on siis asianajajien kanssa samalla tasolla. Olemme tarkoituksellisesti valinneet olla hakeutumatta Suomen Asianajajaliittoon. Lue artikkelistamme tarkemmin, mitä eroa on asianajajalla ja lakimiehellä!

Jäikö kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen

Maksuton kARTOITUS

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.