fbpx

Käyttöehdot

Viimeksi päivitetty maaliskuussa 2022

Sivujemme bowa.fi ja bowa.fi/en (”Sivusto”) käyttämisen edellytykset määritellään näissä käyttöehdoissa. Käyttämällä tätä Sivustoa, annat suostumuksesi seuraaviin käyttöehtoihin, jotka liittyvät Sivustomme käyttöön. BOWA Legal Oy (”BOWA” tai ”me”) varaa oikeuden muokata näitä ehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Sivusto ja sen sisältö sisältävät yleistä tietoa (kuten markkinointimateriaalia) ja on olemassa vain tätä tarkoitusta varten. Sivuston sisältöä ei voi käsittää tarjoukseksi tai muuksi oikeudelliseksi tai ammattilaisneuvonnaksi. Sivustomme käyttäminen ei muodosta minkäänlaista lakimies-asiakas suhdetta tai muunlaista ammattimaista suhdetta.

Sivustomme ei sisällä oikeudellisia neuvontaa. BOWA ei mitenkään edusta tai anna minkäänlaista vakuutusta Sivustosta tai sen sisällöstä siltä osin kuin sen poissulkeminen on mahdollista pakottavan soveltuvan lainsäädännön nojalla. Kiistämme myös suurimmassa mahdollisessa laajuudessa ja soveltuvan lain sallimissa rajoissa, sisältäen ilman rajoituksia, vastuun suorista, epäsuorista tai muista asioista johtuvista vahingoista, joita voi syntyä Sivustomme käytöstä tai riippuvuudesta Sivustoomme tai sen sisältöön.

BOWA ei takaa että Sivusto on virheetön eikä ole vastuussa Sivuston tai sen sisältöjen (kuten aikasidonnaisten artikkelien ja tiettyjen palvelujen) päivittämisestä, mutta varaa siihen oikeuden milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Varaamme myös oikeuden muuttaa, rajoittaa pääsyä tai sulkea Sivusto milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. The Website may be accessible from other websites that are operated by third parties, and you may be able to access websites operated by third parties on our Website. We do not endorse such other websites and all limitations on our liability set out in these terms and conditions are equally applicable to the use of such other websites. The use of each such other website may further be subject to the terms and conditions of the respective website, which you should carefully review before using such site.

The entire content of the Website (including, without limitation, the word “BOWA”, and the “BOWA” and “BOWA Legal” logos) remains the property of BOWA and is protected by the applicable rights and laws. Any rights not expressly granted herein are reserved. Printing, publishing, distributing and copying the content of the Websites without the express prior written consent of BOWA is prohibited, save that you may print copies of such content for your personal non-commercial use.

Kaikkiin Sivuston käytöstä johtuviin riitoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen lainvalintasäännöt. BOWA ja Sivuston käyttäjät antavat peruuttamattomasti suostumuksensa Suomen tuomioistuinten yksinomaiseen toimivaltaan.

BOWA Legal Oy
Y-tunnus: 3005519-2
VAT FI30055192
Kotipaikka: Helsinki

Jäikö kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen

Maksuton kARTOITUS

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.