fbpx

rahoitus

BOWA logo valkoinen

Talousjohtajan apu Rahoitusta hankittaessa

Onko yrityksesi valmistautumassa rahoituskierrokseen? Oletko etsimässä sijoittajia? Oletko epävarma yrityksesi rahoituskelpoisuudesta? Mitä kysymyksiä sijoittajat tulevat esittämään? Kannattaako yrityksen hakea lainaa vai oman pääoman ehtoista rahoitusta?

Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus rahoituskierroksille valmistautumisesta, rahoituksen keräämisestä, asiakirjojen laadinnasta sekä sijoittajien kanssa neuvottelusta.

BOWA x Turanco -yhteistyön avulla pystymme avustamaan entistä laajemmin ja tehokkaammin yritystäsi rahoituskierrokselle valmistautuessa. Autamme kaikessa, mikä liittyy rahoituskierroksiin tai muuhun rahoituksen hakemiseen. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Autamme yritystäsi esimerkiksi seuraavissa asioissa:

 • yrityksen rahoituskelpoisuuden selvittäminen
 • rahoituskierrokselle valmistautuminen (yrityksen dokumentaation koostaminen ja laatiminen yrityksen saattamiseksi Due Diligence eli tarkastuskuntoon)
 • talousennusteiden laatiminen (kassavirta- ja liikevaihtoennusteet)
 • nykyisten omistajien kanssa neuvottelu ja johdon preppaus rahoitusneuvotteluihin
 • rahoituskierroksen dokumentaation laatiminen (kaikki tarvittavat juridiset asiakirjat)
 • rahoittajien etsintä; asiantuntijoillamme on laaja yhteistyö- ja sijoittajaverkosto
 • rahoittajien kanssa neuvottelu
 • rahoituskierroksen clousaus (kaikki asiakirjat)

BFO -paketti

Ulkoistettu, kokenut talousjohtaja (CFO) luo yritykselle luotettavat taloussuunnittelun ja raportoinnin prosessit sekä toimii tarpeen mukaan omistajien tai hallituksen apuna taloudellisissa kysymyksissä.

Eri aloilta kokemusta kartuttanut, yhtiön ulkopuolelta tuleva ammattilainen huomaa usein kehitystä kaipaavat asiat – yritykselle voidaan luoda selkeät toimintatavat, liiketoiminnan päätöksentekoa tukevat tiedot ja alusta menestyksen rakentamiseen.

Mikäli yrityksenne miettii talousjohtajan palkkaamista, mutta täyspäiväisen talousjohtajan palkkaaminen ei ole kannattavaa, on ulkoistettu talousjohtaja täydellinen ratkaisu! Ulkoistettu talousjohtaja ei tuo ylimääräisiä kuluja, vaan maksat ainoastaan tilaamastasi.

BOWA Financial Officer (BFO) -paketti sopii kaikenkokoisille yrityksille. BFO-paketti voi pienimmillään olla 2 tuntia kuukaudessa ja tarvittaessa useamman työpäivän verran, aivan tarpeidesi mukaan!

 

MIHIN?

Jatkuvan yhteistyön avulla pystymme tarjoamaan entistä kattavammin erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi:

Paketin sisältö voi olla esim 6 tuntia kuukaudessa ja sisältää:
 • Tutustumisen yritykseen ja sen toimintaan sekä talouteen sisältyy pakettiin, ajankäyttö 2h
 • Kirjanpidon ja talousasioiden kuukausittainen seuranta ja kommentointi, ajankäyttö 2h/kk
 • Vero-optimointi/-konsultaatio, ajankäyttö 2h/kk
 • Analyysit yrityksen toiminnasta ja taloudellisesta tilanteesta sekä keskustelu tavoitteista ja niiden toteutumisesta, ajankäyttö 2h
Esimerkkihinta 840 € / kk + alv

Yli menevät tunnit 170 €/h + ALV – käytettävissä tarpeen mukaan niin talous- kuin lakipalveluihin.

Lue alta uusimmat rahoitukseen liittyvät postauksemme:

Rahoitus koronatuki hakeminen

Liiketoiminnan kehitysrahoitus häiriötilanteisiin

Kehitysrahoitustuen haku on umpeutunut 8.6.2020 Muutos häiriörahoituksen hakukriteereihin 27.3.2020 alkaen! Business Finlandin häiriötilannerahoitus on rajattu avoimeksi ainoastaan yrityksille, jotka työllistävät vähintään 6 henkilöä. Pienempien yritysten tulee jatkossa käyttää muita tuki- ja rahoitusmuotoja. Henkilöstömäärältään pienemmille yrityksille vastaavan

Lue lisää »

BOWA X Juristit Tukena

BOWA x Juristit tukena Koronavirus vaikeuttaa tällä hetkellä monen yrittäjän liiketoimintaa tai vähintäänkin luo mustia pilviä tulevaisuuden näkymien päälle. BOWA haluaa kantaa kortensa kekoon COVID-19 –talkoissa ja auttaa vaikeuksiin ajautuneita yrittäjiä. Kirjoitimme aiemmin artikkelin Business Finlandin kautta

Lue lisää »
Kehittämisavustus ELY

Kehittämisavustus ELY-keskukselta

Kehittämisavustusten haku on sulkeutunut 8.6.2020 Hallitus on antanut 5.6. eduskunnalle esityksen kustannustuesta yrityksille. Esitys on eduskunnan käsittelyssä. × Poista varoitus Koronarahoitus pienyrittäjille Kirjoitimme aiemmin pk-yritysten rahoitusmahdollisuuksista Business Finlandin häiriötuen muodossa. Business Finland on reilun viikon

Lue lisää »
Kehittämisavustus pienyrityksille

KORONA – Mistä pienyrittäjä saa rahoitusta?

Kehittämisavustusten haku on sulkeutunut 8.6.2020 Hallitus on antanut 5.6. eduskunnalle esityksen kustannustuesta yrityksille. Esitys on eduskunnan käsittelyssä. × Poista varoitus muutoksia häiriötukeen Kirjoitimme aiemmin häiriötukirahoituksesta ja sen hakumenettelystä sekä ELY-keskuksilta haettavasta kehittämisavustuksesta. Business Finland on

Lue lisää »
Kustannustuki

Kustannustuki

Hakuaika 7.7.-31.8.2020 Uusi kustannustuki – haku valtiokonttorilta Tuen tarkoituksena on estää Koronasta johtuvien liiketaloudellisten vaikeuksien aiheuttama konkurssiaalto. MIKÄ? Kustannustuen määrä on enintään 500 000 euroa, josta vähennetään: Kunnan 1.4.2020 jälkeen myöntämä yrittäjäntuki; ELY-keskuksen maksamasta tuesta

Lue lisää »
BOWA tuntee talouden, verotuksen ja lakiasiat

BOWA on tehokas ja ymmärrettävä liiketoiminnan kehittämisen kumppani. Näemme liiketoiminnan aina kokonaisuutena. Sen vuoksi tiedämme, että yhdistämällä lain ja talouden asioita tehdään fiksummin ja saavutetaan parhaat tulokset

Kustannustehokas

Nykyaikaiset työkalut ja hiotut prosessit takaavat erinomaiset tulokset kustannustehokkaasti. 

Nykyaikainen

Unohda vanhan ajan laki- ja taloustoimistot. Nykymaailmassa palvelu on ketterää ja nopeaa.

Riskitön

Aloitamme yhteistyön lyhyellä puhelulla ilman, että sitoudut mihinkään. 100% Ilmaiseksi.

53

Asiakasta

136

Projektia

3895

Dokumenttia

Palvelemme yrityksiä kaikissa talous- ja lakiasioissa

Räätälöity Verosuunnittelu

Konkurssit ja yrityssaneeraukset

Yrityskaupat ja -verotus

Corporate Governance

Talousjohtajapalvelut

Yritysjuridiikka ja lakipalvelut yritykselle

BOWA ASIANTUNTIJAT
Matti Vansén

Yrittäjänä Matti tietää, miten paljon ajallaan tuleva, oikeanlainen tuki merkitsee asiakkaalle. Hän on mielellään mukana asiakkaan ongelmien ratkaisemisessa. Vapaalla Matti harrastaa mm. brasilialaista jujutsua ja NO-GI-lukkopainia.  

Matti on erityisesti startupeihin perehtynyt lain ja talouden monialainen osaaja. Hän on toiminut jo vuosien ajan sekä yrittäjänä että työntekijänä erilaisissa yrityksissä, ollut neuvonantajana niin laki- kuin talousasioissakin. Matti taitaa erityisesti yhtiöoikeuden, joukkorahoituksen, muut rahoitusasiat ja yrityskaupat.  

Koulutukseltaan Matti on lakimies, OTM (Helsingin yliopisto) ja ekonomi, KTM (Hanken Svenska handelshögskolan).

Paula Bock

Yrittäjähenkinen Paula on tottunut olemaan helposti tavoitettavissa ja auttamaan asiakasta vero- ja lakiasioissa. Paula hoitaa asiakkaan asiat nopeasti ja huolellisesti, mutta ennen kaikkea virheettömästi. 

Paulalla on monen vuoden kokemus työstä asianajo- ja lakiasiaintoimistoissa, opinnoissaan hän erikoistui vero-oikeuteen. Työ on tuonut eteen paljon osaamista lisäksi muilta oikeudenaloilta, kuten työoikeudesta, kaupallisista sopimuksista ja insolvenssioikeudesta. Määrätietoinen Paula on hakenut kansainvälistä oppia vero-oikeudesta Ruotsista ja Australiasta sekä suorittanut mm. Suomen Asianajajaliiton Sovittelukoulutuksen sekä Asianajajatutkinnon. Hän on luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja.  

Koulutukseltaan Paula on lakimies, OTM (Helsingin yliopisto) sekä LL.M (Melbournen yliopisto).

Maksuton konsultaatio

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Email: [email protected]

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Jäikö kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen