fbpx

BOWA Legal

Bowa Works

LAKI + TALOUS =

BOWA Legal

ME OLLAAN BOWA JA HALUTAAN SUT MEIDÄN TIIMIIN!​

Olemme nuorekas ja omistautunut lakiasiaintoimisto. Alun huikean kasvun myötä etsimme tiimiimme energistä Legal Traineeta!

Tunnit ei meillä merkkaa vaan tulokset. Tekemällä asioita fiksummin voidaan useita prosesseja nopeuttaa tai parhaassa tapauksessa automatisoida. Nyt etsimme Legal Traineeta, jolla on halua kasvaa vastuullisempaan positioon. Meillä vastuu tai palkkaus ei perustu noppien määrään. Me, jos ketkä uskotaan potentiaaliin ja fiksuun työskentelyyn, joten oma urapolkusi on ainoastaan susta kiinni.

Tehtävänämme on tukea asiakkaitamme niin talous- kuin lakipuolellakin. Suurin osa heistä on yrityksiä, niin pieniä kuin isojakin, mutta hoidamme myös yksityispuolen asioita. Toimimme asiakkaidemme rinnalla yhteistyökumppaneina. Haluamme aina auttaa heitä kaikessa missä voimme – niin tehokkaasti kuin mahdollista!

Tulevan Legal Traineemme tulee laatimaan sopimusluonnoksia, olemaan asiakkaihin yhteydessä puhelimen ja sähköpostin välityksellä, hoitamaan uusasiakashankintaa, ylläpitämään yhteistyösuhteita, hallinnoimaan sosiaalista mediaa sekä tuottamaan sisältöä. Kuulostaako sun hommalta? Jatka lukemista!

Mitä me etsitään just nyt?

  • Draivia ja tekemisen meininkiä! Jos koet, että et hyydy ensimmäisessä mutkassa, olet just meidän tiimiin sopiva.
  • Oikisopiskelijaa (tai Kauppakorkean yritysjuridiikan opiskelijaa), jolla on jo lakialan perustietämys hallussa. Ei haluta heittää tiukkoja nopparajoitteita, mutta opintoja olisi hyvä olla takana yhtä kirjekurssia enemmän. 
  • Otamme asiakkaidemme asiat aina tosissamme ja teemme todella huolellista jälkeä – oletamme uudelta Legal Traineeltamme myös maalaisjärkeä, huolellisuutta ja päätöksentekokykyä.
  • Osa-aikaista tekijää, joka kasvaa vastuullisempaan rooliin opintojensa ohessa. Työskentelet pääosin Keilaniemessä, mutta työssä on myös etämahdollisuus.
  • Markkinoinnista – etenkin kirjoittamisesta ja somesta – kiinnostunutta tekijää, jolla on halu sukeltaa myös kaupalliselle puolelle.

Me ollaan aikamme pönötetty puvuissa hautautuneina paperikasoihin – nyt on aika tehdä asiat uusin tavoin. Mikäli koet, että kaipaat työyhteisöltäsi seuraavia, olet meidän sielunkumppani:

  • Dynaamisuus – uudet tavat työskennellä ja jatkuva prosessien kehitys sytyttää!
  • Rentous – pingottamalla ei saada erinomaista jälkeä. Espan sijaan toimitaan Keilaniemen start-up-keskiössä, rennossa co-working-tilassa. Meille ei tulla kraka kireellä töihin!
  • Haluat haastaa ja uskallat ajatella. Meidän tehtävä on kehittää asiakkaitamme jatkuvasti. Asiakassuhteemme ovat jatkuneet vuosia, joten me todella tunnemme heidän liiketoimintansa!

Unohda kaikki, mitä nykyisistä lakipalveluista ajattelet ja hyppää BOWA:n messiin!

Raapusta hakemuksesi helmikuun loppuun mennessä ja lähetä se osoitteeseen: [email protected]. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin viimeistään maaliskuun ensimmäisellä viikolla. Pestin ideaali aloitusaika olisi huhtikuussa, mutta mennään sun aikatauluilla!

Kysyttävää tai avauduttavaa? Älä epäröi soittaa tai olla muuten yhteydessä!

Paula Bock / 045 236 8207 tai Matti Vansén / 045 236 8209

varaa maksuton konsultaatio

Kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

Varaa maksuton konsultaatio

Jätä tähän yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

BOWA Legal Oy
UMA Workspace
Keilaniementie 1
02150 Espoo

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.