fbpx

BOWA Yksityishenkilöille

Olemme BOWA:lla erikoistuneet liikejuridiikkaan ja ratkaisemmekin pääasiallisesti yritysten oikeudellisia ongelmia. Yritysten takana toimii kuitenkin aina ihmisiä ja kysynnän mukaan tarjoamme palveluitamme myös yksityishenkilöille. 

Kauttamme hoituvat niin yksityishenkilön velkajärjestelyt, verosuunnitteluun liittyvät toimeksiannot, perhe- ja perintöoikeuden dokumentit kuin oikeudenkäynnikin. Lisäksi autamme työhön ja yrittäjyyteen liittyvissä henkilökohtaisissa asioissa. Käänny rohkeasti puoleemme!

Osakkaamme Paula Bock ja Matias isotalo ovat suorittanut mm. Suomen Asianajajaliiton Asianajajatutkinnon ja ovat luvan saaneita oikeudenkäyntiavustajia. Paula on lisäksi suorittanut Suomen Asianajajaliiton järjestämän kaksiosaisen Sovittelukoulutuksen.

Vero- ja talousasiat

Voisiko vero- ja talousasioiden suunnittelusta olla hyötyä sinulle? Tiedätkö, kuinka paljon sinun kannattaa nostaa yrityksestäsi ansiotuloa ja kuinka paljon pääomatuloa? Asiantuntijamme auttavat verojesi optimoinnissa. 

Kauttamme hoituvat mm.:

 • osakkeenomistajan ansiotulon ja pääomatulon optimointi
 • muut yksityishenkilöiden verot ja verosuunnittelu
 • perintöihin liittyvät verot ja verosuunnittelu

Yksityishenkilön velkajärjestely

Paulalla on pitkä kokemus yritysten konkurssien lisäksi myös yksityishenkilön velkajärjestelyistä. Velkajärjestelyn myötä Suomessa asuva yksityishenkilö tai pienyrittäjä voi 3–5 vuoden maksuohjelmalla saada talousasiansa kerralla järjestykseen. Ota yhteyttä niin selvitetään, millaiset ovat mahdollisuutesi velkajärjestelyjen aloittamiseen.

TYÖHÖN JA YRITTÄJYYTEEN LIITTYVÄT ASIAT

Myös työelämässä eteen voi tulla tilanteita tai vastoinkäymisiä, joissa tarvitaan henkilökohtaista oikeudellista apua. Toisaalta joskus tarvitaan myös ennakointia esimerkiksi verotukseen tai työelämän erilaisiin sopimuksiin liittyen. 

BOWA avustaa mm. näissä asioissa:

 • yrittäjän ja osakkaan verot sekä verosuunnittelu
 • konsultaatio työsopimuksiin ja mm. laittomiin irtisanomisiin liittyen
 • henkilökohtainen vastuu yritykseen liittyvissä asioissa, esim. rikossyytteet kuten velallisen epärehellisyys, kirjanpitorikos tai takaisinsaanti konkurssipesään
  • lakimiehen ottaminen mukaan jo rikosepäilyjen alkuvaiheessa kannattaa aina. Avustamme mielellämme kuulusteluissa sekä oikeudenkäynneissä myös rikosasioissa.

PERHE- JA PERINTÖOIKEUDEN ASIAT

Myös perheen kesken tulee tilanteita, jolloin lakimiehen palveluille on tarvetta. BOWA:lta voit saada asiantuntevaa apua myös näiden asioiden hoitoon:

 • avioehdot
 • perunkirjoitukset
 • perintöihin liittyvät verot
 • lasten huoltajuusasiat ja elatusapu, sovittelu huoltajuusasioissa

Erityisesti sopimusasioissa lakimiehen puoleen kannattaa kääntyä jo ennen asiakirjojen allekirjoittamista, näin voidaan ehkäistä ennalta mahdollisia ongelmia ja riitojen syntymistä.

Kerro meille tilanteestasi ja käydään yhdessä läpi, kuinka BOWA voisi auttaa sinua asiassasi eteenpäin. Toimintamme on ratkaisukeskeistä, asiantuntevaa ja ehdottoman luottamuksellista. Palvelemme aina yksilöllisesti ja otamme huomioon kunkin tapauksen erityispiirteet ja yksityiskohdat. Emme rahasta sinua, vaan sovimme aina hinnasta etukäteen kanssasi. Meille et maksa turhasta.

Mietityttääkö sinua oikeudellinen kysymys?

Voit myös soittaa meille numeroon 010 341 4400 (pvm/mvm). Palvelemme asiakkaitamme mahdollisimman pian, vaikka juristimme eivät heti pääse puhelimeen, saat BOWA:n henkilökunnan aina kiinni soittamalla meille. Emme veloita palveluistamme ennen toimeksiantosopimuksen laatimista. Tarjoamme maksuttoman aloitustapaamisen kaikille, jossa kartoitamme mahdollisuutemme auttaa sinua juridisen ongelmasi kanssa.

BOWA Asiantuntijat

Paula Bock

Managing Partner

Matti Vansén

Co-Founder

BOWA:n osakas ja juristi Matias Isotalo

Matias Isotalo

Partner

Valtteri Gundersby

Valtteri Gundersby

Legal Counsel

Maksuton konsultaatio

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Email: [email protected]

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Jäikö kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen