fbpx

Yksityis­henkilöille

Kuukausipakettimme on suunniteltu erityisesti yritysasiakkaille, mutta hoidamme mielellämme ja kokemuksella myös yksityishenkilöiden oikeudellisia ja taloudellisia asioita.

Kauttamme hoituvat niin yksityishenkilön velkajärjestely, verosuunnittelu, perhe- ja perintöoikeuden dokumentit kuin oikeudenkäynnitkin. Lisäksi autamme työhön ja yrittäjyyteen liittyvissä henkilökohtaisissa asioissa. Käänny rohkeasti puoleemme!

Lakimiehemme Paula Bock on suorittanut mm. Suomen Asianajajaliiton Asianajajatutkinnon sekä Asianajajaliiton järjestämän kaksiosaisen Sovittelukoulutuksen. Hän on myös luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja.

TYÖHÖN JA YRITTÄJYYTEEN LIITTYVÄT ASIAT

Myös työelämässä eteen voi tulla tilanteita tai vastoinkäymisiä, joissa tarvitaan henkilökohtaista oikeudellista apua. Toisaalta joskus tarvitaan myös ennakointia esimerkiksi verotukseen tai työelämän erilaisiin sopimuksiin liittyen. 

BOWA avustaa mm. näissä asioissa:

 • yrittäjän ja osakkaan verot sekä verosuunnittelu
 • konsultaatio työsopimuksiin ja mm. laittomiin irtisanomisiin liittyen
 • henkilökohtainen vastuu yritykseen liittyvissä asioissa, esim. rikossyytteet kuten velallisen epärehellisyys, kirjanpitorikos tai takaisinsaanti konkurssipesään
  • lakimiehen ottaminen mukaan jo rikosepäilyjen alkuvaiheessa kannattaa aina. Avustamme mielellämme kuulusteluissa sekä oikeudenkäynneissä myös rikosasioissa.

YKSITYISHENKILÖN VERO- JA TALOUSASIAT

Voisiko vero- ja talousasioiden suunnittelusta olla hyötyä sinulle? Tiedätkö, kuinka paljon sinun kannattaa nostaa yrityksestäsi ansiotuloa ja kuinka paljon pääomatuloa? Asiantuntijamme auttavat verojesi optimoinnissa. 

Kauttamme hoituvat mm.:

 • yksityishenkilöiden verot ja verosuunnittelu
 • perintöihin liittyvät verot ja verosuunnittelu

Yksityishenkilön velkajärjestely

Paulalla on pitkä kokemus yritysten konkurssien lisäksi myös yksityishenkilön velkajärjestelyistä. Velkajärjestelyn myötä Suomessa asuva yksityishenkilö tai pienyrittäjä voi 3–5 vuoden maksuohjelmalla saada talousasiansa kerralla järjestykseen. Ota yhteyttä niin selvitetään, millaiset ovat mahdollisuutesi velkajärjestelyjen aloittamiseen.

PERHE- JA PERINTÖOIKEUDEN ASIAT

Myös perheen kesken tulee tilanteita, jolloin lakimiehen palveluille on tarvetta. BOWA:lta voit saada asiantuntevaa apua myös näiden asioiden hoitoon:

 • avioehdot
 • perunkirjoitukset
 • perintöihin liittyvät verot
 • lasten huoltajuusasiat ja elatusapu, sovittelu huoltajuusasioissa

Varsinkin sopimusasioissa lakimiehen puoleen kannattaa kääntyä jo ennen asiakirjojen allekirjoittamista, näin voidaan ehkäistä ennalta mahdollisia ongelmia ja riita-asioiden syntymistä.

Kerro meille tilanteestasi, niin käydään yhdessä läpi, kuinka BOWA voisi auttaa sinua asiassasi eteenpäin. Toimintamme on tehokasta, asiantuntevaa ja ehdottoman luottamuksellista. Palvelemme aina yksilöllisesti ja otamme huomioon kunkin tapauksen erityispiirteet ja yksityiskohdat.

Lakimiehemme palveluiden hinta yksityisasiakkaille on 180,00 €/h + ALV = 223,20 €/h. Ota rohkeasti yhteyttä!

varaa maksuton konsultaatio

Kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

Varaa maksuton konsultaatio

Jätä tähän yhteystietosi, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

BOWA Legal Oy
UMA Workspace
Keilaniementie 1
02150 Espoo

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.