fbpx

Matias Isotalo BOWA:n kolmanneksi osakkaaksi

Matias IsotaloSTA OSAKAS

Oikeustieteen maisteri, lupalakimies Matias Isotalo on kutsuttu BOWA:n kolmanneksi osakkaaksi vuoden 2022 alusta lukien. Matias on ensimmäinen osakas perustajaosakkaiden jälkeen.

Matiaksella on vahva ja laaja-alainen osaaminen erityisesti sopimus- ja yhtiöoikeudesta sekä riidanratkaisusta. Osakkuuden myötä vastuu BOWA:n riidanratkaisupraktiikasta siirtyykin entistä vahvemmin Matiakselle. Matias on työskennellyt BOWA:lla Legal Counselina loppuvuodesta 2020 lähtien. Aiemmin Matias on toiminut lakimiehen tehtävissä asianajotoimistossa. Matias on erittäin pidetty niin asiakkaiden kuin BOWA:n tiimin keskuudessa.

BOWA:n perustajaosakkaat Paula Bock ja Matti Vansén kertovat, että osakkuuden tarjoaminen Matiakselle osoittaa BOWA:n aitoa kasvukykyä sekä halua kehittää BOWA:aa yhdessä – samalla jakaen myös tulokset yhdessä. Osakkuus on ollut meidän yhteinen tahtotila jo Matiaksen työhaastattelusta lähtien.

Matiaksen tietämys asioista on laaja ja Matias on osoittanut ammattitaitoaan erityisesti jakamalla sitä meille nuoremmille tieteenharjoittajille. Matiaksen kanssa on helppo työskennellä tiimissä ja hän auttaa aina mielellään, kertoo junior associate Ella Kyntäjä.

”On ilo päästä kehittämään BOWA:n liiketoimintaa jatkossa osakkaan roolissa. Kiitän tästä vastuusta perustajaosakkaita Paulaa ja Mattia. Uskon BOWA:n tulevaisuuden visioon, ja uuden roolin myötä pääsen kehittämään BOWA:a vielä suuremmaksi palveluntarjoajaksi alalla, jossa kilpailu on kovaa.” Matias kertoo.

Koko BOWA:n tiimi onnittelee Matiasta!

Haluatko pysyä ajantasalla lakiasioista?

BOWA Legal

Tilaa uutiskirjeemme, ja saat sähköpostiisi kootusti uusimmat artikkelimme.

Lähetämme kirjeitä 1-2 kuukaudessa, joten turhaa spämmiä et meiltä saa!

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Jäikö kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen

Maksuton konsultaatio

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Email: [email protected]

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.