fbpx

Innovaatioseteli

Miltä kuulostaisi, jos yrityksesi voisi saada 6200,00 euron arvosta laki- tai talouspalveluita vain 20% hinnalla? Innovaatiosetelin avulla se on mahdollista – hyvin pienellä vaivalla.

Innovaatioseteliä voi käyttää uuden liikeidean tai esimerkiksi digitaalisen ratkaisun kehittämisen rahoittamiseen! Onko yritykselläsi tavoitteena saada markkinoille uudenlainen tuote tai palvelu? Innovaatioseteli voi olla sinulle hyödyksi!

Mikä on innovaatioseteli?

Innovaatioseteli on  innovaatioihin tarkoitettu tuki,  jonka Business Finland voi myöntää hakemuksesta pk-yritykselle. Arvoltaan seteli on 5000,00 € + alv eli yhteensä 6200,00 €. Setelin omavastuuosuus on 1000 €. Innovaatioseteli myönnetään projektiin, jonka kokonaiskustannus on vähintään 5000,00 € + ALV. 

Kuka voi saada innovaatiosetelin?

Business Finland myöntää innovaatiosetelin pienelle tai keskisuurelle yritykselle, joka on kehittämässä tai käynnistämässä toimintaansa, tuotteitaan tai prosessejaan. Innovaatiosetelillä voidaan ostaa palveluita ulkoiselta palveluntarjoajalta, kuten esimerkiksi BOWAlta. Seteli on tarkoitettu käytettäväksi asiantuntijan palveluun, jota tarvitaan uuden liikeidean työstämiseen tai kehittämiseen.  Innovaatioseteli maksetaan suoraan palveluntarjoajalle. Tämä tarkoittaa siis sitä, että innovaatiosetelillä ostettava palvelu on 80% maksutonta tukea yritykselle.

Jotta olisit oikeutettu innovaatioseteliin, sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

  1. Yrityksesi on avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö tai osakeyhtiö
  2. Yrityksellä ei ole verovelkaa
  3. Yrityksen luottokelpoisuusluokka (Rating Alfa) on vähintään A
  4. Yritykselle ei ole myönnetty Tekesin tai Business Finlandin rahoitusta viimeisen kahden vuoden aikana
  5. Lisäksi sinulla tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus.

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, voisiko yrityksesi hakea innovaatioseteliä! 

Mihin innovaatioseteli voidaan käyttää?

Innovaatiosetelillä voidaan ostaa muun muassa seuraavia palveluita:

Oikeudellinen selvitys: käymme läpi liiketoimintaanne liittyviä oikeudellisia kysymyksiä ja selvitämme muun muassa liiketoiminnan juridisia olosuhteita. Esimerkiksi sitä, miten jokin tietty lainsäädännön muutos vaikuttaa toimintaanne tai onko jokin suunnittelemanne liiketoimi toteutettavissa laillisesti.

Liiketoimintaselvitys: käymme läpi nykyiseen tai tulevaan liiketoimintaanne liittyvät riskit ja mahdollisuudet. Teemme näistä oikeudellisen muistion, jota voitte hyödyntää päätöksenteossa myöhemminkin.

Tietosuojaseloste: jos internet-palvelusi tallentaa käyttäjistä tietoa, sinulla tulee olla tietosuojaseloste. Selvitämme, mitä tietoja palvelusi käyttäjistä tallennat ja laadimme sinulle räätälöidyn tietosuojaselosteen.

Tavaramerkin suojaus: haemme liiketoimintaasi liittyvään tuotemerkkiin tavaramerkkisuojan. Annamme arviomme myös siitä, mikä on toimintanne kannalta järkevin ja edullisin tapa suojata merkki.

Onko innovaatiosetelin hakeminen vaikeaa?

Ei onneksi! Business Finland edellyttää innovaatiosetelin hakemuksen liitteeksi selostusta siitä, mitä yritys tekee ja mihin tuki aiotaan käyttää. Autamme prosessin kaikissa vaiheissa. Huolella tehty hakemus kannattaa!

Kysymme sinulta tietoja yrityksestäsi. Perustietojen (toiminimi ja Y-tunnus) lisäksi kysymme, millaista toimintaa yrityksesi harjoittaa ja mikä on sitä vaivaava ongelma, johon haet ratkaisua innovaatioista.

Kun hakemus on lähetetty käsiteltäväksi, voimme vielä keskustella yhdessä siitä, mikä olisi yrityksesi kannalta paras tapa lähteä ratkaisemaan liiketoimintaan liittyvää ongelmaa.

Saat arvokkaita lakipalveluita 5000 euron arvosta ja mikä parasta, Business Finland maksaa suurimman osan laskusta.

Innovaatiosetelin jälkeen voit jatkaa asiakassuhdetta joko yrityksellesi sopivan BOWAn kuukausipaketin muodossa tai vain satunnaisesti silloin kun kaipaat asiantuntijan apua! Jatkuvan asiakassuhteen hyötynä on se, että tunnemme yrityksesi ja pystymme auttamaan kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan näkökulmasta.

Lue tästä artikkeli innovaatiosetelistä! 

Osta lakipalveluita 80 % alennuksella hintaan 1000,00 € + ALV

Haluatko tietää enemmän yritysrahoituksista? Lue alta blogimme aiheesta:

Kiitos yhteydenotostasi BOWAan!

Sopimuksen irtisanominen

Sopimustyyppejä on useita erilaisia. Osa on tarkoitettu jatkuviksi ja pitkäkestoiksi, kun taas osa sopimuksista solmitaan vain yksinkertaisten ja kertaluontoisten suoritusten tekemiseksi. Sopimus voi olla määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva. Sopimuksessa voi olla myös molempia elementtejä.

Lue lisää »

Osakepääoman alentaminen

Mikä on osakepääoma? Osakeyhtiön pääomaa voidaan jakaa vieraaseen ja omaan pääomaan, joista jälkimmäinen jakautuu edelleen sidottuun ja vapaaseen omaan pääomaan. Osakepääoma on osakeyhtiön sidottuun omaan pääomaan kuuluva erä, jonka määrä ilmenee yhtiön taseesta. Sen alkuperäisenä

Lue lisää »
Kaksi kaulaspaitaan pukeutunutta miestä tutkii pöydällä olevaa neuvotteluesitystä.

Neuvotteluesitys muutosneuvotteluista

Yhteistoimintalaki uudistui vuoden 2022 alussa. Yhteistoimintaneuvotteluista käytetään nykyisin nimitystä muutosneuvottelut. Kirjoitimme aiemmin artikkelin yhteistoimintalain muutoksista ja muutosneuvotteluista. Pääset lukemaan artikkelin täältä. Tässä artikkelissa kerromme, mikä on yhteistoimintalaissa tarkoitettu neuvotteluesitys ja mitä siinä tulee lain mukaan olla. Asiantuntevat juristimme

Lue lisää »
Peitelty osinko on esimerkiksi rahan nostamista yrityksen tililtä osakkaan käyttötilille ilman liiketaloudellista perustetta.

Osinkoa vai palkkaa?

Osinkoa vai palkkaa? Osakeyhtiön osakkaan palkanmaksussa on kaksi keskeistä ajatusmallia, jotka tulee ottaa huomion, kun mietitään, nostetaanko yhtiöstä osinkoa vai palkkaa ja kuinka paljon. Kun suunnitellaan verotusta, erityisesti yhden tai muutaman osakkaan yhtiöissä on mietittävä sekä

Lue lisää »
kauppakirja

Kauppakirja

Mikä on kauppakirja?  Kauppakirjassa sovitaan kaupan kohteen omistusoikeuden siirtymisestä myyjältä ostajalle. Se voidaan tehdä lukuisten eri kohteiden omistajanvaihdoksen aikaansaamiseksi. Tyypillisimpiä yksityishenkilöiden tekemiä kauppakirjoja ovat auton, kiinteistön tai asunto-osakkeen kauppakirja sekä erilaiset muun irtaimen omaisuuden kauppakirjat.

Lue lisää »
Vuokrasopimuksen allekirjoittaminen.

Vuokrasopimus

Jokainen meistä tekee luultavasti elämänsä aikana vuokrasopimuksia, joista ensimmäisenä tulee mieleen ehkä asunnon vuokrasopimus. Vuokrasopimuksen ehdot ja sisältö voivat kuitenkin vaihdella paljonkin riippuen siitä, mitä vuokrataan. Joissakin tapauksissa sopimus on tehtävä aina kirjallisesti, toisissa suullinen

Lue lisää »
Holdinyhtiön perustaminen BOWA Legalin kanssa

Osakkaaksi yritykseen 

Yrityksen voi perustaa alusta alkaen itse tai osakkuuden voi saada jo olemassa olevaan yritykseen. Jos tarkoituksenasi on uuden yhtiön perustaminen, kannattaa tutustua yrityksen perustamispaketteihimme. Jos sinua on pyydetty tai haluat itse osakkaaksi johonkin jo olemassa olevaan

Lue lisää »
Sähkötuki on Kelan kuluttajille myöntämä tuki, jolla kompensoidaan vuoden 2023 kalliita energiakustannuksia.

Sähkötuki ja sähkövähennys

Suomen hallitus linjasi maanantaina 19.12.2022 uusista tukitoimista, joilla helpottaa kuluttajien asemaa korkeiden sähkölaskujen aiheuttamien kulujen kanssa. Kelan väliaikainen sähkötuki ja Verohallinnon sähkövähennys ovat tarkoitettu korkeiden sähkökulujen kattamiseksi tilapäisesti, kun sähköenergiamenot ovat kotitalouksilla tarpeeksi suuria tietyllä

Lue lisää »
Kasa joululahjoja. Lahjavero täytyy maksaa, kun saman lahjoittajan antamien lahjojen arvo yrittää 5 000 euroa kolmen vuoden sisällä.

Lahjavero

Mikä on lahjavero Lahjavero on nimensä mukaisesti lahjasta maksettava vero. Lahjasta pitää maksaa lahjaveroa, jos samalta lahjanantajalta saatujen lahjojen arvo on kolmen vuoden aikana 5 000 euroa tai enemmän. Lahjoista säännellään muun muassa lahjanlupauslaissa (1947/625)

Lue lisää »

Innovaatiosetelille sopivat palvelut

Yrityksen juridisen, taloudellisen ja hallinnollisen tilanteen kattava kartoitus ja riskien analysointi.

Yrityksen on hyvä kartoittaa kehitysideansa myös talouden näkökulmasta. Me BOWA:lla tarjoamme kattavien lakineuvojen lisäksi myös talousjohtajapalveluita.

BOWA tuntee talouden, verotuksen ja lakiasiat

BOWA on tehokas ja ymmärrettävä liiketoiminnan kehittämisen kumppani. Näemme liiketoiminnan aina kokonaisuutena. Sen vuoksi tiedämme, että yhdistämällä lain ja talouden asioita tehdään fiksummin ja saavutetaan parhaat tulokset

Kustannustehokas

Nykyaikaiset työkalut ja hiotut prosessit takaavat erinomaiset tulokset kustannustehokkaasti. 

Nykyaikainen

Unohda vanhan ajan laki- ja taloustoimistot. Nykymaailmassa palvelu on ketterää ja nopeaa.

Riskitön

Aloitamme yhteistyön lyhyellä puhelulla ilman, että sitoudut mihinkään. 100% Ilmaiseksi.

Maksuton kARTOITUS

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Jäikö kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen