fbpx

Innovaatioseteli

Miltä kuulostaisi, jos yrityksesi voisi saada 6200,00 euron arvosta laki- tai talouspalveluita vain 20% hinnalla? Innovaatiosetelin avulla se on mahdollista – hyvin pienellä vaivalla.

Innovaatioseteliä voi käyttää uuden liikeidean tai esimerkiksi digitaalisen ratkaisun kehittämisen rahoittamiseen! Onko yritykselläsi tavoitteena saada markkinoille uudenlainen tuote tai palvelu? Innovaatioseteli voi olla sinulle hyödyksi!

Mikä on innovaatioseteli?

Innovaatioseteli on  innovaatioihin tarkoitettu tuki,  jonka Business Finland voi myöntää hakemuksesta pk-yritykselle. Arvoltaan seteli on 5000,00 € + alv eli yhteensä 6200,00 €. Setelin omavastuuosuus on 1000 €. Innovaatioseteli myönnetään projektiin, jonka kokonaiskustannus on vähintään 5000,00 € + ALV. 

Kuka voi saada innovaatiosetelin?

Business Finland myöntää innovaatiosetelin pienelle tai keskisuurelle yritykselle, joka on kehittämässä tai käynnistämässä toimintaansa, tuotteitaan tai prosessejaan. Innovaatiosetelillä voidaan ostaa palveluita ulkoiselta palveluntarjoajalta, kuten esimerkiksi BOWAlta. Seteli on tarkoitettu käytettäväksi asiantuntijan palveluun, jota tarvitaan uuden liikeidean työstämiseen tai kehittämiseen.  Innovaatioseteli maksetaan suoraan palveluntarjoajalle. Tämä tarkoittaa siis sitä, että innovaatiosetelillä ostettava palvelu on 80% maksutonta tukea yritykselle.

Jotta olisit oikeutettu innovaatioseteliin, sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

  1. Yrityksesi on avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö tai osakeyhtiö
  2. Yrityksellä ei ole verovelkaa
  3. Yrityksen luottokelpoisuusluokka (Rating Alfa) on vähintään A
  4. Yritykselle ei ole myönnetty Tekesin tai Business Finlandin rahoitusta viimeisen kahden vuoden aikana
  5. Lisäksi sinulla tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus.

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, voisiko yrityksesi hakea innovaatioseteliä! 

Mihin innovaatioseteli voidaan käyttää?

Innovaatiosetelillä voidaan ostaa muun muassa seuraavia palveluita:

Oikeudellinen selvitys: käymme läpi liiketoimintaanne liittyviä oikeudellisia kysymyksiä ja selvitämme muun muassa liiketoiminnan juridisia olosuhteita. Esimerkiksi sitä, miten jokin tietty lainsäädännön muutos vaikuttaa toimintaanne tai onko jokin suunnittelemanne liiketoimi toteutettavissa laillisesti.

Liiketoimintaselvitys: käymme läpi nykyiseen tai tulevaan liiketoimintaanne liittyvät riskit ja mahdollisuudet. Teemme näistä oikeudellisen muistion, jota voitte hyödyntää päätöksenteossa myöhemminkin.

Tietosuojaseloste: jos internet-palvelusi tallentaa käyttäjistä tietoa, sinulla tulee olla tietosuojaseloste. Selvitämme, mitä tietoja palvelusi käyttäjistä tallennat ja laadimme sinulle räätälöidyn tietosuojaselosteen.

Tavaramerkin suojaus: haemme liiketoimintaasi liittyvään tuotemerkkiin tavaramerkkisuojan. Annamme arviomme myös siitä, mikä on toimintanne kannalta järkevin ja edullisin tapa suojata merkki.

Onko innovaatiosetelin hakeminen vaikeaa?

Ei onneksi! Business Finland edellyttää innovaatiosetelin hakemuksen liitteeksi selostusta siitä, mitä yritys tekee ja mihin tuki aiotaan käyttää. Autamme prosessin kaikissa vaiheissa. Huolella tehty hakemus kannattaa!

Kysymme sinulta tietoja yrityksestäsi. Perustietojen (toiminimi ja Y-tunnus) lisäksi kysymme, millaista toimintaa yrityksesi harjoittaa ja mikä on sitä vaivaava ongelma, johon haet ratkaisua innovaatioista.

Kun hakemus on lähetetty käsiteltäväksi, voimme vielä keskustella yhdessä siitä, mikä olisi yrityksesi kannalta paras tapa lähteä ratkaisemaan liiketoimintaan liittyvää ongelmaa.

Saat arvokkaita lakipalveluita 5000 euron arvosta ja mikä parasta, Business Finland maksaa suurimman osan laskusta.

Innovaatiosetelin jälkeen voit jatkaa asiakassuhdetta joko yrityksellesi sopivan BOWAn kuukausipaketin muodossa tai vain satunnaisesti silloin kun kaipaat asiantuntijan apua! Jatkuvan asiakassuhteen hyötynä on se, että tunnemme yrityksesi ja pystymme auttamaan kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan näkökulmasta.

Lue tästä artikkeli innovaatiosetelistä! 

Osta lakipalveluita 80 % alennuksella hintaan 1000,00 € + ALV

Haluatko tietää enemmän yritysrahoituksista? Lue alta blogimme aiheesta:

Varoituskäytäntö

Työnantajan varoituskäytäntö

Työnantaja ei saa yleensä irtisanoa työntekijää ennen kuin hänelle on annettu varoituksella tilaisuus korjata menettelynsä. Työnantajalla on oikeus ilman varoitusta purkaa työntekijän työsopimus, mutta tällöin kyseessä tulee olla vakava rikkomus. Näissä tapauksissa työntekijän olisi ilman

Lue lisää »
Salassapitoleimasin

Salassapitosopimus

NDA eli salassapitosopimus (englanniksi non-disclosure agreement, josta NDA-lyhenne tulee) on tapa suojata liikesalaisuuksia ja muuta salaista tietoa ja estää niiden leviäminen ulkopuolisille esimerkiksi erinäisissä yhteistyötilanteissa. Tällainen sopimus on tärkeä ja jopa välttämätön silloin, kun kaksi

Lue lisää »

BOWA Legal edesauttoi Nordic Mobile Trustin sijoituksessa

BOWA oli tänä keväänä mukana edesauttamassa merkittävän diilin syntymistä päämiehemme Nordic Mobile Trust Oy:n (”NMT”) ja huomattavan suuren kansainvälisen toimijan välillä. NMT:n A-sijoituskierros tuotti suuren pääomasijoituksen ja kansainvälisen kumppanuuden, joka tulevaisuudessa kehittää ja edesauttaa mobiililaitteiden

Lue lisää »
Tulonhankkimisvähennys verovuodelle 2021 – Joko olet muistanut täyttää veroilmoituksen? Hyödynnä vähennykset, niin verotettavat ansiotulosi pienenevät.

Tulonhankkimisvähennys 2022

Tulonhankkimisvähennys 2022 Tulonhankkimismenot ovat menoja, jotka syntyvät työskentelystä ja ansiotulojen hankkimisesta. Tällaiset menot saa vähentää verotettavasta ansiotulosta tulonhankkimisvähennyksellä, jolloin ne pienentävät verotettavan ansiotulon määrää. Huhtikuun alussa viimeisetkin henkilöasiakkaat ovat saaneet esitäytetyn veroilmoituksen OmaVeroon tai postitse

Lue lisää »
Kuva kryptovaluuttojen verotus 2022 -artikkelista. Kuvassa tietokoneen ruutu, jossa kryptopörssin suosituimmat kryptovaluutat listattuna, kärjessä Bitcoin, Ethereum ja Binance Coin.

Kryptovaluuttojen verotus 2022

Kryptovaluuttojen verotus 2022 Tiedätkö, mitkä kryptovaluuttojen vaihdot tai myynnit täytyy ilmoittaa verottajalle? Moni kryptoharrastaja on siinä käsityksessä, että verotusta tarvitsee miettiä vasta kun kryptoja vaihdetaan viralliseen valuuttaan. Tämä on kuitenkin harhaluulo, sillä jokainen transaktio ja

Lue lisää »
BOWA Krypto verotus 2022. Vuotuiset veroilmoitukset ovat käsillä ja kryptojen ilmoittaminen kannattaa hoitaa kuntoon ajoissa.

Kryptojen ilmoittaminen 2022

Kryptojen ilmoittaminen 2022 Veroilmoitusten raja touko­-kesäkuussa lähenee nopeasti. Oletko investoinut vuoden aikana Ethereumiin, tai onko nyt se vuosi, jolloin olet viimein päättänyt kotiuttaa Bitcoin-investoinnit? Kryptojen ilmoittaminen on tarkkaa puuhaa, sillä veropetossyytteitä on nostettu yllättävän matalalla

Lue lisää »

Innovaatiosetelille sopivat palvelut

Yrityksen juridisen, taloudellisen ja hallinnollisen tilanteen kattava kartoitus ja riskien analysointi.

Yrityksen on hyvä kartoittaa kehitysideansa myös talouden näkökulmasta. Me BOWA:lla tarjoamme kattavien lakineuvojen lisäksi myös talousjohtajapalveluita.

BOWA tuntee talouden, verotuksen ja lakiasiat

BOWA on tehokas ja ymmärrettävä liiketoiminnan kehittämisen kumppani. Näemme liiketoiminnan aina kokonaisuutena. Sen vuoksi tiedämme, että yhdistämällä lain ja talouden asioita tehdään fiksummin ja saavutetaan parhaat tulokset

Kustannustehokas

Nykyaikaiset työkalut ja hiotut prosessit takaavat erinomaiset tulokset kustannustehokkaasti. 

Nykyaikainen

Unohda vanhan ajan laki- ja taloustoimistot. Nykymaailmassa palvelu on ketterää ja nopeaa.

Riskitön

Aloitamme yhteistyön lyhyellä puhelulla ilman, että sitoudut mihinkään. 100% Ilmaiseksi.

Ota Yhteyttä!

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Email: [email protected]

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

varaa maksuton konsultaatio

Kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.