fbpx

Innovaatioseteli

Miltä kuulostaisi, jos yrityksesi voisi saada 6200,00 euron arvosta laki- tai talouspalveluita vain 20% hinnalla? Innovaatiosetelin avulla se on mahdollista – hyvin pienellä vaivalla.

Innovaatioseteliä voi käyttää uuden liikeidean tai esimerkiksi digitaalisen ratkaisun kehittämisen rahoittamiseen! Onko yritykselläsi tavoitteena saada markkinoille uudenlainen tuote tai palvelu? Innovaatioseteli voi olla sinulle hyödyksi!

Mikä on innovaatioseteli?

Innovaatioseteli on  innovaatioihin tarkoitettu tuki,  jonka Business Finland voi myöntää hakemuksesta pk-yritykselle. Arvoltaan seteli on 5000,00 € + alv eli yhteensä 6200,00 €. Setelin omavastuuosuus on 1000 €. Innovaatioseteli myönnetään projektiin, jonka kokonaiskustannus on vähintään 5000,00 € + ALV. 

Kuka voi saada innovaatiosetelin?

Business Finland myöntää innovaatiosetelin pienelle tai keskisuurelle yritykselle, joka on kehittämässä tai käynnistämässä toimintaansa, tuotteitaan tai prosessejaan. Innovaatiosetelillä voidaan ostaa palveluita ulkoiselta palveluntarjoajalta, kuten esimerkiksi BOWAlta. Seteli on tarkoitettu käytettäväksi asiantuntijan palveluun, jota tarvitaan uuden liikeidean työstämiseen tai kehittämiseen.  Innovaatioseteli maksetaan suoraan palveluntarjoajalle. Tämä tarkoittaa siis sitä, että innovaatiosetelillä ostettava palvelu on 80% maksutonta tukea yritykselle.

Jotta olisit oikeutettu innovaatioseteliin, sinun tulee täyttää seuraavat ehdot:

  1. Yrityksesi on avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö tai osakeyhtiö
  2. Yrityksellä ei ole verovelkaa
  3. Yrityksen luottokelpoisuusluokka (Rating Alfa) on vähintään A
  4. Yritykselle ei ole myönnetty Tekesin tai Business Finlandin rahoitusta viimeisen kahden vuoden aikana
  5. Lisäksi sinulla tulee olla yrityksen nimenkirjoitusoikeus.

Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, voisiko yrityksesi hakea innovaatioseteliä! 

Mihin innovaatioseteli voidaan käyttää?

Innovaatiosetelillä voidaan ostaa muun muassa seuraavia palveluita:

Oikeudellinen selvitys: käymme läpi liiketoimintaanne liittyviä oikeudellisia kysymyksiä ja selvitämme muun muassa liiketoiminnan juridisia olosuhteita. Esimerkiksi sitä, miten jokin tietty lainsäädännön muutos vaikuttaa toimintaanne tai onko jokin suunnittelemanne liiketoimi toteutettavissa laillisesti.

Liiketoimintaselvitys: käymme läpi nykyiseen tai tulevaan liiketoimintaanne liittyvät riskit ja mahdollisuudet. Teemme näistä oikeudellisen muistion, jota voitte hyödyntää päätöksenteossa myöhemminkin.

Tietosuojaseloste: jos internet-palvelusi tallentaa käyttäjistä tietoa, sinulla tulee olla tietosuojaseloste. Selvitämme, mitä tietoja palvelusi käyttäjistä tallennat ja laadimme sinulle räätälöidyn tietosuojaselosteen.

Tavaramerkin suojaus: haemme liiketoimintaasi liittyvään tuotemerkkiin tavaramerkkisuojan. Annamme arviomme myös siitä, mikä on toimintanne kannalta järkevin ja edullisin tapa suojata merkki.

Onko innovaatiosetelin hakeminen vaikeaa?

Ei onneksi! Business Finland edellyttää innovaatiosetelin hakemuksen liitteeksi selostusta siitä, mitä yritys tekee ja mihin tuki aiotaan käyttää. Autamme prosessin kaikissa vaiheissa. Huolella tehty hakemus kannattaa!

Kysymme sinulta tietoja yrityksestäsi. Perustietojen (toiminimi ja Y-tunnus) lisäksi kysymme, millaista toimintaa yrityksesi harjoittaa ja mikä on sitä vaivaava ongelma, johon haet ratkaisua innovaatioista.

Kun hakemus on lähetetty käsiteltäväksi, voimme vielä keskustella yhdessä siitä, mikä olisi yrityksesi kannalta paras tapa lähteä ratkaisemaan liiketoimintaan liittyvää ongelmaa.

Saat arvokkaita lakipalveluita 5000 euron arvosta ja mikä parasta, Business Finland maksaa suurimman osan laskusta.

Innovaatiosetelin jälkeen voit jatkaa asiakassuhdetta joko yrityksellesi sopivan BOWAn kuukausipaketin muodossa tai vain satunnaisesti silloin kun kaipaat asiantuntijan apua! Jatkuvan asiakassuhteen hyötynä on se, että tunnemme yrityksesi ja pystymme auttamaan kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan näkökulmasta.

Lue tästä artikkeli innovaatiosetelistä! 

Osta lakipalveluita 80 % alennuksella hintaan 1000,00 € + ALV

Haluatko tietää enemmän yritysrahoituksista? Lue alta blogimme aiheesta:

Alihankintasopimus

Alihankintasopimus

ALIHANKINTASOPIMUs Moni yrittäjä turvautuu alihankintaan esimerkiksi resurssien ollessa tiukassa, tai tasoittamaan työtilanteen vaihtelevuutta. Alihankkimalla palveluita voi tasoittaa kiirepiikkejä tai hankkia tarvitsemaansa osaamista tiettyihin projekteihin. Tyypillisenä esimerkkinä tällaisesta sopimuksesta voidaan mainita rakennusalan aliurakointisopimus. Alihankintasopimuksia tehdessä on

Lue lisää »
Valkoinen joululahja kultaisella rusetilla petroolilla taustalla. Edessä kultaisia lumihiutaleita ja joulupalloja. Asiakkaiden joululahjat ja niiden verotus riippuu siitä, katsotaanko lahja mainos- vai edustuslahjaksi.

Asiakkaiden joululahjat ja verotus

Joulu on pian ovella ja yrityksissä pohditaan joululahjoja. Kirjoitimme aiemmin artikkelin työntekijöille annettavista joululahjoista. Tässä artikkelissa käsittelemme yrityksen ulkopuolisille tahoille antamia lahjoja eli esimerkiksi asiakkaiden joululahjoja ja niiden verotusta. Mainoslahja  Asiakkaiden joululahjat ja toimittajille tai muille

Lue lisää »
Joululahjoja kuusen alla.

Joululahja työntekijälle

Joulu alkaa lähestymään ja sen myötä useissa yrityksissä pohditaan joululahjojen antamista työntekijöille. Työntekijöille joululahjoja annettaessa tulee kuitenkin muistaa, että ne eivät ole kaikissa tilanteissa saajalleen verovapaita. Kerromme tässä artikkelissa, mitä työnantajan kannattaa ottaa huomioon, jotta

Lue lisää »

Kuluttajansuojalaki muuttuu 2023

Black Weekin kunniaksi on syytä kirjoittaa kuluttajansuojalakiin vuoden 2023 alussa tulevista muutoksista. Muutosten tavoitteena on kuluttajansuojan parantaminen entisestään. Muutosten keskiössä ovat muun muassa alennusmarkkinointi, puhelinmyynti ja henkilöön kohdistuvat palvelut. Kuluttajansuojalain uudet säännökset, joita käsittelemme tässä

Lue lisää »
Hyvä juristi

Millainen on hyvä juristi?

Kohtaat oikeudellisen ongelman ja tarvitset hyvän juristin apua, mutta epätoivo sopivan juristin löytämisestä iskee. Kuulostaako tutulta? Voi olla vaikeaa hahmottaa, miten kannattaisi edes aloittaa sopivan juristin etsiminen. Aivan kuten et haluaisi silmätautien erikoislääkäriä suorittamaan sydänleikkaustasi,

Lue lisää »
Peitelty osinko on esimerkiksi rahan nostamista yrityksen tililtä osakkaan käyttötilille ilman liiketaloudellista perustetta.

Peitelty osinko ja 2023 muutosehdotus

Mitä on peitelty osinko? Peitelty osinko on tuloa, jota verovelvollinen eli yleensä osakeyhtiön osakas on oikeudettomasti hankkinut tai saanut itselleen yrityksestään esimerkiksi liikasuorituksen tai yksityismenojen maksattamisen kautta. Esimerkiksi jos yhtiön osakas nostaa rahaa yhtiön tililtä

Lue lisää »
Alkoholin tilaaminen ulkomailta on jatkossa yhä enemmän Verohallinnon ja Tullin valvomaa.

Alkoholin tilaaminen ulkomailta

Oletko tilannut alkoholia ulkomailta? Mietitkö, onko se laillista? Mitä pitää tehdä, että alkoholin tilaaminen ulkomailta on sallittua Suomessa? Verohallinto ilmoitti tiedotteessaan 12.10., että Tulli sekä Verohallinto tehostavat ulkomaisista verkkokaupoista ostetun alkoholin verovalvontaa marraskuun alusta lähtien

Lue lisää »
BOWA Legal vaikutusvallan väärinkäyttö

Vaikutusvallan väärinkäyttö

Onko sinulla hankala yhtiökumppani? Epäiletkö, että yhtiökumppanisi käyttää yhtiön varoja väärin, tai tekee päätöksiä, jotka hyödyttävät häntä yhtiön kustannuksella? Koetko, että yhtiössäsi käytetään vaikutusvaltaa väärin ja että sinun oikeuksiasi vähemmistöosakkeenomistajana loukataan? Lue tästä artikkelista, mitä

Lue lisää »
Suomen laki-kirja

Asianajaja vai lakimies?

Juristi, lakimies vai asianajaja. Juridiikan alan ammattilaisten nimikkeitä on monia, ja siksi niitä voi olla vaikeaa erottaa toisistaan. Tässä artikkelissamma käymme läpi niiden erot. Oikeustieteen maisteri (OTM) = Ylemmän oikeustieteellisen korkeakoulututkinnon yliopistossa suorittanut henkilö eli

Lue lisää »

Innovaatiosetelille sopivat palvelut

Yrityksen juridisen, taloudellisen ja hallinnollisen tilanteen kattava kartoitus ja riskien analysointi.

Yrityksen on hyvä kartoittaa kehitysideansa myös talouden näkökulmasta. Me BOWA:lla tarjoamme kattavien lakineuvojen lisäksi myös talousjohtajapalveluita.

BOWA tuntee talouden, verotuksen ja lakiasiat

BOWA on tehokas ja ymmärrettävä liiketoiminnan kehittämisen kumppani. Näemme liiketoiminnan aina kokonaisuutena. Sen vuoksi tiedämme, että yhdistämällä lain ja talouden asioita tehdään fiksummin ja saavutetaan parhaat tulokset

Kustannustehokas

Nykyaikaiset työkalut ja hiotut prosessit takaavat erinomaiset tulokset kustannustehokkaasti. 

Nykyaikainen

Unohda vanhan ajan laki- ja taloustoimistot. Nykymaailmassa palvelu on ketterää ja nopeaa.

Riskitön

Aloitamme yhteistyön lyhyellä puhelulla ilman, että sitoudut mihinkään. 100% Ilmaiseksi.

Maksuton konsultaatio

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Email: [email protected]

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Jäikö kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen