fbpx

Holvi ja BOWA Legal yhteistyöhön – yrittäjille kokonaisvaltaisempaa palvelua!

Yrittäjävetoiset Holvi ja BOWA todella ymmärtävät yrittäjiä – mikä olisikaan parempi kombo auttamaan kasvuyrittäjiä, kuin osaavat kasvuyrittäjät itse? Meidän tehtävänä on auttaa yrityksiä kasvamaan alusta asti karikot välttäen! Yritystä perustaessa to-do-lista on loputon, sillä kaikenlaisia papereita pitäisi lähetellä, osakassopimus raapia kokoon sekä eurot pitäisi laittaa poikimaan. Moni yrittäjä on todella pätevä omalla alallaan, mutta talous- ja lakipuolen kuviot ovat tuntemattomia. Mistä hankkia rahoitusta, mitä kautta hallinnoida yrityksen taloutta ja miten optimoida verot? Me vastaamme kaikesta tästä! Yhteistyössä Holvin kanssa tarjoamme vastauksia jo ennen kuin kysymyksiä edes ehditään kysyä. 

Holvi vastaa yrityksesi raha-asioiden hoidosta – Holvin kautta hoidat niin laskutuksen, verkkokaupan maksut kuin kulupuolenkin. Tuskastuttavien paperitöiden sijaan voit käyttää aikasi liiketoimintasi ydinalueeseen. Pysyt ohjaksissa yrityksesi talouden suhteen, sillä Holvi tarjoilee yrityksesi numerot sinulle selkokielellä. Ajattele Holvia alustana, jonka tehtävä on helpottaa raha-asioidesi hoitamista!

Kokeile ja ihastu Holviin – promokoodilla HOLVIBOWA saat Holvin Grower- ja Complete-tilin ilman kuukausimaksua kahden kuukauden ajan. Rekisteröidy osoitteessa: www.bowa.fi/affiliate/holvi/ ja hyödynnä etusi!

Vaikka raha-asiat pyörivätkin mukavasti Holvin kautta, kohtaa yrittäjä monta karikkoa matkallaan. Pienillä yrityksillä on isojen tavoin tarve osaavalle talousjohtajalle ja lakimiehelle, mutta ei ole resursseja tai tarvetta palkata sellaista taloon sisään. Tähän me BOWA Legalilla tarjoamme ratkaisun – kustannustehokkaiden kuukausipakettien avulla pienetkin yritykset saavat tarvitsemansa avun laki- ja talouspuolelle. Tehtävänämme on auttaa kokonaisvaltaisesti yrityksen kasvussa. Tehtävänämme on olla yrittäjän oikea, kuin vasenkin käsi tarvittavissa asioissa. Jatkuva yhteistyömalli mahdollistaa yrityksen syvällisen ymmärtämisen ja tuntemisen, joten toimet eivät jää yleiseksi sanahelinäksi, vaan juuri yrityksellesi räätälöidyksi toimenpiteiksi. 

Unohda kaikki, mitä lakimiespalveluista ajattelet ja hyppää BOWAn kelkkaan – tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun sekä maksuttoman alkukonsultaation! Holvin asiakkaille tarjoamme -25 % alennuksen pakettihinnoistamme. Holvin asiakkaana saat siis suosituimman pakettimme, BOWA On Call:in hintaan 321,75 €/kk + ALV (norm. 429 €/kk +ALV). BOWA On Call sisältää lakimiehen kokonaisvaltaisen tutustumisen yritykseen, BOWA Works -sopimuskoneen ja -kirjaston vapaan käytön sekä kaksi tuntia lakimiehen palveluita asiakkaan tarpeen mukaan. Tunnit voit hyödyntää esimerkiksi sopimusten laatimiseen, kommentointiin tai verosuunnitteluun. Mikäli tunteja jää käyttämättä, hyvitämme tunneista seuraavalle kuukaudelle siirtyvänä 50%.

Holvin asiakkaille BOWA tarjoaa myös kaikki yksittäiset toimeksiannot alennettuun tuntihintaan 176,00 €/h + ALV (norm. 220,00 €/h + ALV) – voit hyödyntää edun myös yksityispuolen lakiasioissa!

Holvi on uudenlainen, täysin digitaalinen yritystili pienyrittäjille ja freelancereille. Holvin ovat suunnitelleet suomalaiset pienyrittäjät, jotka halusivat tehdä omasta ja muiden kaltaistensa yrittäjien arjesta sujuvampaa. Yritystilin lisäksi Holviin kuuluu maksukortti, laskutus, verkkokauppa ja kirjanpitopalveluja.

Haluatko pysyä ajantasalla lakiasioista?

BOWA Legal

Tilaa uutiskirjeemme, ja saat sähköpostiisi kootusti uusimmat artikkelimme.

Lähetämme kirjeitä 1-2 kuukaudessa, joten turhaa spämmiä et meiltä saa!

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Jäikö kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen

Maksuton konsultaatio

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Email: [email protected]

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.