fbpx

BOWA X Turanco Yhteistyöhön

Hanki ulkoistettu talousjohtaja yrityksellesi!

BOWA on vahvistanut ja täydentänyt omaa osaamistaan aloittamalla yhteistyön Turanco Oy:n Tuomo Rantasen kanssa! Tuomolla on pitkä kokemus talousjohtajana toimimisesta ja yritysten neuvonannosta sekä erilaisista yritysjärjestelyistä – Tuomon tyytyväisiä asiakkaita ovat esimerkiksi Fafa’s sekä LiquidBlox.

Uuden yhteistyön avulla voimme tarjota entistä kattavammin talousjohdon ja neuvonannon palveluita joustavasti juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset. Tarpeesi voivat liittyä niin yksittäiseen toimeksiantoon tai hankkeeseen, taikka voit sopia kanssamme jatkuvasta kuukausipaketista. Kaikki BOWA:n kuukausipaketteihin sisältyvät tunnit voit tarpeesi mukaan käyttää myös taloudellisiin asiantuntijapalveluihin! Räätälöidyt pakettimme sopivat kaikille pienistä keskisuuriin yrityksiin, kysy siis lisää rohkeasti!

Yhteistyön avulla pystymme tarjoamaan entistä kattavammin erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi:

Yhteistyössä Turangon kanssa BOWA tarjoaa kaikki nämä palvelut – saman katon alta – yhdistäen vuosien kokemuksemme yritysten taloudellisesta ja lainopillisesta neuvonannosta!

Miksi oikein käyttää ulkoistettua talousjohtajaa?

Ulkoistettu, kokenut talousjohtaja luo yritykselle luotettavat taloussuunnittelun ja raportoinnin prosessit sekä toimii tarpeen mukaan omistajien tai hallituksen apuna taloudellisissa kysymyksissä.

Eri aloilta kokemusta kartuttanut, yhtiön ulkopuolelta tuleva ammattilainen huomaa usein kehitystä kaipaavat asiat – yritykselle voidaan luoda selkeät toimintatavat, liiketoiminnan päätöksentekoa tukevat tiedot ja alusta menestyksen rakentamiseen.

Mikäli yrityksenne harkitsee talousjohtajan palkkaamista, mutta täyspäiväisen talousjohtajan palkkaaminen ei kannata, on ulkoistettu talousjohtaja täydellinen ratkaisu! Ulkoistettu talousjohtaja ei tuo ylimääräisiä kuluja, vaan maksat ainoastaan tilaamastasi. BOWA:lta saat saman katon alta talousjohtajan kuin lakipalvelutkin!

Kiinnostaako Ulkoiset talousjohtajapalvelut?

Talousjohtaja voi muutaman tunnin aikana käydä kattavasti läpi yrityksesi taloushallinnon ja auttaa sinua tehostamaan liiketoimintaasi! Täytä alla oleva yhteydenottopyyntö ja otamme sinuun yhteyttä!

Kysy lisää lakimiehiltämme:

Paula Bock

Managing Partner

Matti Vansén

Co-Founder

BOWA:n osakas ja juristi Matias Isotalo

Matias Isotalo

Partner

Valtteri Gundersby

Valtteri Gundersby

Legal Counsel

Haluatko pysyä ajantasalla lakiasioista?

BOWA Legal

Tilaa uutiskirjeemme, ja saat sähköpostiisi kootusti uusimmat artikkelimme.

Lähetämme kirjeitä 1-2 kuukaudessa, joten turhaa spämmiä et meiltä saa!

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Jäikö kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen

Maksuton konsultaatio

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Email: [email protected]

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.