fbpx

Talousjohtaja näyttää tietä

Miksi käyttää ulkoistettua talousjohtajaa?

Ulkoistettu, kokenut talousjohtaja luo yritykselle luotettavat taloussuunnittelun ja raportoinnin prosessit sekä toimii tarpeen mukaan omistajien tai hallituksen apuna taloudellisissa kysymyksissä.

Eri aloilta kokemusta kartuttanut, yhtiön ulkopuolelta tuleva ammattilainen huomaa usein kehitystä kaipaavat asiat – yritykselle voidaan luoda selkeät toimintatavat, liiketoiminnan päätöksentekoa tukevat tiedot ja alusta menestyksen rakentamiseen.

Mikäli yrityksenne harkitsee talousjohtajan palkkaamista, mutta täyspäiväisen talousjohtajan palkkaaminen ei kannata, on ulkoistettu talousjohtaja täydellinen ratkaisu! Ulkoistettu talousjohtaja ei tuo ylimääräisiä kuluja, vaan maksat ainoastaan tilaamastasi.

Keskittyminen yrityksen talouslukuihin

Ulkopuolisen asiantuntijan on helpompi nähdä yrityksen talouden taustalla olevat vaikuttajat ja nähdä suoraan keskiössä olevat tarpeet

Jatkuva seuranta säästää

Jatkuvalla seurannalla talousjohtajan on helppo reagoida ja tehdä muutosehdotuksia, joilla voidaan tehdä nopeita säästöjä

Liiketoiminnan kehittäminen

Yrityksen ulkoistettu talousjohtaja voi auttaa olemassa olevan liiketoiminnan kehittämisessä sekä uusien liiketoimintamallien muotoilemisessa

Mitä kaikkea Talousjohtaja voi tehdä?

Talousjohaja auttaa yritysjärjestelyissä

Yritysjärjestelyt ovat usein monitahoisia sekä vaikeasti koordinoitavia kokonaisuuksia, jotka eivät kuulu yrityksen tavanomaiseen liiketoimintaan. Vähentääksemme yritysjärjestelyihin liittyvää riskiä sekä parantamalla läpimenoaikaa ja tehokkuutta, tarjoamme asiakkaillemme kattavat ratkaisut yritysjärjestelyn suunnittelusta toteutukseen. Tarvittaessa avustamme myös kohteen haltuunotossa.

Palvelumme tähtäävät pääomarakenteen, liiketoimintojen, henkilöiden sitoutuksen sekä yhtiöiden omistusten uudelleenjärjestelyihin.

Meillä on monipuolinen kokemus yritysjärjestelyiden toteuttamisesta sekä niihin liittyvien taloudellisten ja operatiivisten haasteiden ratkaisemisessa, mitkä osaltaan ovat edellytyksenä hyvän järjestelyn toteuttamiseksi.

Yhteistyön avulla pystymme tarjoamaan asiakkaille avaimet käteen -ratkaisua, jossa yrityskaupan kaikki osa-alueet sekä talous- että lakipuolella on huomioitu.

Toimii Advisory Boardissa

Advisory Board tarjoaa muutostilanteessa oleville yhtiöille tarpeen mukaan tukea joko lyhyen tai pitkän aikavälin kehitystarpeisiin, jäsenten tuodessa vankkaa asiaosaamista omalta alaltaan.

Advisory Board on toimiva apuväline yrityksen tarvitessa spesifiä osaamista esimerkiksi rahoituksen hankintaan, kansainvälistymiseen tai kasvuun.

Toisin kuin hallitus, Advisory Board ei ole juridinen elin. Advisory Board on toiminnaltaan vapaamuotoisemmin organisoitavissa ja se voi koostua useasta osaajasta kerrallaan täysin yhtiön tarpeen mukaisesti.

BOWA ja Turanco tarjoavat eri alojen yhtiöiden Advisory Boardeihin myös kattavan talouden ja liiketoiminnan kehityksen rooliin ratkaisuja. Miksi et siis ottaisi talous- ja lakiosaamista yhdestä osoitteesta?

Auttaa hankkimaan rahoitusta

Onko yrityksesi valmistautumassa rahoituskierrokseen? Oletko etsimässä sijoittajia? Oletko epävarma yrityksesi rahoituskelpoisuudesta? Mitä kysymyksiä sijoittajat tulevat esittämään? Kannattaako yrityksen hakea lainaa vai oman pääoman ehtoista rahoitusta?

Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus rahoituskierroksille valmistautumisesta, rahoituksen keräämisestä, asiakirjojen laadinnasta sekä sijoittajien kanssa neuvottelusta.

BOWA x Turanco -yhteistyön avulla pystymme avustamaan entistä laajemmin ja tehokkaammin yritystäsi rahoituskierrokselle valmistautuessa. Autamme kaikessa, mikä liittyy rahoituskierroksiin tai muuhun rahoituksen hakemiseen. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Autamme yritystäsi esimerkiksi seuraavissa asioissa:

  • yrityksen rahoituskelpoisuuden selvittäminen
  • rahoituskierrokselle valmistautuminen (yrityksen dokumentaation koostaminen ja laatiminen yrityksen saattamiseksi Due Diligence eli tarkastuskuntoon)
  • talousennusteiden laatiminen (kassavirta- ja liikevaihtoennusteet)
  • nykyisten omistajien kanssa neuvottelu ja johdon preppaus rahoitusneuvotteluihin
  • rahoituskierroksen dokumentaation laatiminen (kaikki tarvittavat juridiset asiakirjat)
  • rahoittajien etsintä; asiantuntijoillamme on laaja yhteistyö- ja sijoittajaverkosto
  • rahoittajien kanssa neuvottelu
  • rahoituskierroksen clousaus (kaikki asiakirjat)

Lue alta uusimmat rahoitukseen liittyvät postauksemme:

Rahoitus koronatuki hakeminen

Liiketoiminnan kehitysrahoitus häiriötilanteisiin

Kehitysrahoitustuen haku on umpeutunut 8.6.2020 Muutos häiriörahoituksen hakukriteereihin 27.3.2020 alkaen! Business Finlandin häiriötilannerahoitus on rajattu avoimeksi ainoastaan yrityksille, jotka työllistävät vähintään 6 henkilöä. Pienempien yritysten tulee jatkossa käyttää muita tuki- ja rahoitusmuotoja. Henkilöstömäärältään pienemmille yrityksille vastaavan

Lue lisää »

BOWA X Juristit Tukena

BOWA x Juristit tukena Koronavirus vaikeuttaa tällä hetkellä monen yrittäjän liiketoimintaa tai vähintäänkin luo mustia pilviä tulevaisuuden näkymien päälle. BOWA haluaa kantaa kortensa kekoon COVID-19 –talkoissa ja auttaa vaikeuksiin ajautuneita yrittäjiä. Kirjoitimme aiemmin artikkelin Business Finlandin kautta

Lue lisää »
Kehittämisavustus ELY

Kehittämisavustus ELY-keskukselta

Kehittämisavustusten haku on sulkeutunut 8.6.2020 Hallitus on antanut 5.6. eduskunnalle esityksen kustannustuesta yrityksille. Esitys on eduskunnan käsittelyssä. × Poista varoitus Koronarahoitus pienyrittäjille Kirjoitimme aiemmin pk-yritysten rahoitusmahdollisuuksista Business Finlandin häiriötuen muodossa. Business Finland on reilun viikon

Lue lisää »
Kehittämisavustus pienyrityksille

KORONA – Mistä pienyrittäjä saa rahoitusta?

Kehittämisavustusten haku on sulkeutunut 8.6.2020 Hallitus on antanut 5.6. eduskunnalle esityksen kustannustuesta yrityksille. Esitys on eduskunnan käsittelyssä. × Poista varoitus muutoksia häiriötukeen Kirjoitimme aiemmin häiriötukirahoituksesta ja sen hakumenettelystä sekä ELY-keskuksilta haettavasta kehittämisavustuksesta. Business Finland on

Lue lisää »
Kustannustuki

Kustannustuki

Hakuaika 7.7.-31.8.2020 Uusi kustannustuki – haku valtiokonttorilta Tuen tarkoituksena on estää Koronasta johtuvien liiketaloudellisten vaikeuksien aiheuttama konkurssiaalto. MIKÄ? Kustannustuen määrä on enintään 500 000 euroa, josta vähennetään: Kunnan 1.4.2020 jälkeen myöntämä yrittäjäntuki; ELY-keskuksen maksamasta tuesta

Lue lisää »
BOWA tuntee talouden, verotuksen ja lakiasiat

BOWA on tehokas ja ymmärrettävä liiketoiminnan kehittämisen kumppani. Näemme liiketoiminnan aina kokonaisuutena. Sen vuoksi tiedämme, että yhdistämällä lain ja talouden asioita tehdään fiksummin ja saavutetaan parhaat tulokset

Kustannustehokas

Nykyaikaiset työkalut ja hiotut prosessit takaavat erinomaiset tulokset kustannustehokkaasti. 

Nykyaikainen

Unohda vanhan ajan laki- ja taloustoimistot. Nykymaailmassa palvelu on ketterää ja nopeaa.

Riskitön

Aloitamme yhteistyön lyhyellä puhelulla ilman, että sitoudut mihinkään. 100% Ilmaiseksi.

251

Asiakasta

274

Projektia

5634

Dokumenttia

Palvelemme yrityksiä kaikissa talous- ja lakiasioissa

Räätälöity Verosuunnittelu

Konkurssit ja yrityssaneeraukset

Yrityskaupat ja -verotus

Corporate Governance

Talousjohtajapalvelut

Yritysjuridiikka ja lakipalvelut yritykselle

Maksuton kARTOITUS

Jätä yhteystietosi ja soitamme sinulle arkipäivän kuluessa!

BOWA Legal Oy

Pieni Roobertinkatu 11
00130 Helsinki

Yhteystietojen jättäminen ei sido sinua mihinkään, mutta jättämällä tietosi annat suostumuksesi siihen, että BOWA säilyttää tietosi. Tutustuthan tietosuojaselosteeseemme, josta ilmenee miten tietojasi säilytämme.

Jäikö kysyttävää lakiasioista? Jätä yhteystietosi niin asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. 

BOWA logo valkoinen